lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 9 » Юрій Маєвський провів щотижневу нараду
12:18
Юрій Маєвський провів щотижневу нараду

Голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський провів щотижневу нараду з начальниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, керівниками організацій, підприємств та установ району. На нараді були присутні заступники голови Теофіпольської райдержадміністрації Петро Вільшинський, Олена Ковцун, керуючий справами апарату районної ради Людмила Глов’юк.

Учасники наради звітували про проведену роботу за минулий тиждень та проінформували присутніх щодо запланованих заходів на наступний період. В ході наради очільником району було акцентовано увагу на проведенні належної роботи по заготівлі паливно-мастильних матеріалів, підготовки дорожнього покриття до зими (заготовка солі, піску), закриття заборгованості по заробітній платі, належне оформлення та призначення субсидій, початок будівництва очисних споруд, належного відзначення Дня працівників сільського господарства в районі.

Начальник управління соціального захисту населення Наталія Лебідь дала роз’яснення стосовно процесу нарахування житлових субсидій. На сьогодні план виконання їх призначення становить 113%.

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Майя Мельник проінформувала присутніх щодо забезпечення належного температурного режиму у навчальних закладах району, забезпечення запчастинами автобусів та вихід їх на маршрути. Розглянуто питання прочистки системи котельні в смт Базалія.

Процес реорганізації Теофіпольського районного відділу міліції в поліцію озвучив начальник Теофіпольського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області Василь Стецюк. Він зазначив, що в межі районного входитимуть Волочиський та Білогірський відділи, зміниться структура ДАІ та дільничних інспекторів. Період переатестації працівників поліції триватиме два місяці.

Начальник районного сектору Державної служби з надзвичайних ситуацій Головного управління ДСНС у  Хмельницькій області Сергій Притула доповів про локалізацію пожежі минулої доби. Начальник Теофіпольської районної лікарні ветеринарної медицини Олег Федорчак розповів про процес поширення африканської чуми свиней в Україні та вжиті заходи щодо її попередження. Теофіпольський селищний голова Сергій Мельник проінформував присутніх щодо завершення ремонту відрізку дороги до автостанції та ремонту водопроводу по вул. Лесі Українки. Начальник відділу культури райдержадміністрації Лідія Філик озвучила питання відзначення державних свят в районі, зокрема про підготовку до Дня працівників сільського господарства.

По завершенню наради голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський надав відповідні доручення начальникам відділів, управлінь райдержадміністрації та встановив терміни на їх виконання.

Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz