lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 25 » Юрій Маєвський взяв участь у підсумковій нараді освітян району
15:42
Юрій Маєвський взяв участь у підсумковій нараді освітян району

Юрій Маєвський взяв участь у підсумковій нараді відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації з директорами навчальних закладів Теофіпольського району.

Голова привітав представників відділу освіти, молоді та спорту з закінченням навчального року і зосередив увагу присутніх щодо основних завдань, які стоять перед усіма на наступний навчальний рік. У своєму зверненні до освітян, очільник району зупинився на складній політичній, соціальній і економічній ситуації в країні. Закликав директорів шкіл проявляти ініціативу в пошуку можливостей перекриття дефіциту бюджету з енергоносіїв, шляхом залучення інвестицій за рахунок місцевих господарств.

Також, було дано доручення начальнику відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолію Пасєці донести інформацію до директорів навчальних закладів стосовно існуючих у них дефіцитів бюджетів до кінця навчального року. «Необхідно щоб кожен директор знав дефіцит бюджету по своєму навчальному закладу, щоб ефективно господарювати» - наголошував голова райдержадміністрації. Необхідність цього пояснив у можливості донесення до директорів складності економічної ситуації і надання їм керівних важелів впливу на перерозподіл бюджетних коштів у межах навчального закладу. Економію можна буде спрямувати на надбавки вчителям.

Посадовець зосередив увагу присутніх на основних пунктах економії на енергоносіях, переході на альтернативні види опалення.

Підводячи підсумки наради, очільник району подякував директорам шкіл за роботу і наголосив, що готовий до співпраці та підтримає ініціативи активістів задля збереження повноцінної роботи навчальних закладів.

Переглядів: 635 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz