lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 18 » Хмельниччина демонструє цілковиту готовність до зими
12:46
Хмельниччина демонструє цілковиту готовність до зими
Календарно зима уже цілком увійшла в свої права. І хоча товстого снігового покриву ще не спостерігається, проте зміна температурних режимів потребує уважної та злагодженої роботи багатьох структур. Саме з цією метою та аналізу поточної ситуації Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул сьогодні провів Всеукраїнську відео-селекторну нараду з питань забезпечення стабільного функціонування систем життєзабезпечення.
На нараду були запрошені керівники усіх задіяних у процесі структур та представники міст обласного значення. Очолив делегацію від Хмельниччини заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль.
Опалювальний період загалом в країні проходить стало. Локальні пошкодження теплових мереж ліквідуються оперативно, протягом доби. За словами Віце-прем’єра, оперативно-диспетчерська служба Мінрегіону цілодобово координує роботу регіонів щодо забезпечення сталої роботи систем життєзабезпечення населення. Налагоджено взаємодію з регіонами щодо оперативного реагування на надзвичайні ситуації. Наразі в Україні функціонують усі котельні, яких налічується понад 24,6 тисяч.
Щодо готовності до ускладнення погодних умов та можливого активного снігопаду Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Темник сказав: «Ми врахували те, що минулої зими бракувало спецтехніки. Тому у цьому році закуплено 309 одиниць комунальної спецтехніки а всього до роботи в зимовий період підготовлено більше 6,5 тис. одиниць комунальної техніки. Крім того, в регіонах укладено договори з підприємствами та організаціями усіх форм власності на залучення понад 5 тисяч одиниць додаткової спеціалізованої техніки для прибирання від снігу вулиць і доріг в населених пунктах. Ця техніка закріплена за вулицями і дорогами в населених пунктах та, у разі потреби, готова негайно приступити до роботи».
Доповідаючи щодо ситуації у Хмельницькій області Леонід Гураль зазначив: «Наразі область функціонує стабільно. Усі служби працюють організовано і що не менш важливо – злагоджено». За словами заступника голови адміністрації, перший іспит наші комунальні служби склали на минулому тижні, коли випав перший відчутний сніг, який був оперативно розчищений.
Не зміг Леонід Андрійович обійти увагою проблемне питання житлового будинку за адресою Гастелло, 15. Він звернувся з проханням до віце-прем’єра дофінансувати даний об’єкт, щоби подільські сім’ї нарешті отримали бажане житло.

За матеріалами сайту ОДА.
Переглядів: 662 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz