lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 29 » Хмельниччина сподівається отримати від держави втричі більше коштів на регіональний розвиток
18:31
Хмельниччина сподівається отримати від держави втричі більше коштів на регіональний розвиток
Голова облдержадміністрації Василь Ядуха розповів про результати поїздки у Київ, де він перебував з робочою поїздкою з питань бюджету. «У складній загальнодержавній суспільно-політичній ситуації нам вдалося стабілізувати фінансово-економічне становище на території Хмельниччини. Перебуваючи у Києві, я відстоював інтереси області щодо виділення коштів на регіональний розвиток. Якщо в минулому році у нас було заплановано трохи більше 30 мільйонів гривень, то на цей рік ми маємо погодження на 90 мільйонів гривень на будівництво та реконструкцію об’єктів соціально-культурного призначення на території області», - сказав Василь Ядуха, відповідаючи на запитання журналістів.
Ці кошти, за словами очільника краю, підуть на завершення будівництва шкіл і лікувальних закладів, будинків культури, серйозні реконструкції, газифікацію населених пунктів тощо.
Поряд з цим відпрацьовувалося питання щодо своєчасної проплати усіх соціальних виплат. «Хмельниччина завершила виплату пенсій нашим людям, а це 420 тисяч пенсіонерів. Виплачено 583 мільйона гривень. Немає платіжних доручень в органах Державної служби казначейства, які б не були проплачені. Щоденно через органи казначейства проходить приблизно 50 мільйонів гривень. Це говорить про те, що на сьогоднішній день немає ніяких затримок не тільки із виплатою пенсій, а й заробітних плат. Немає заборгованості по медикаментах, харчуванню, різних видах соціальних допомог, стипендій. Область завершує січень з позитивною динамікою без будь-якої заборгованості. В цьому ми маємо підтримку з боку Міністерства фінансів України», - підкреслив Василь Ядуха. Він висловив сподівання, що ситуація в державі стабілізується, і область отримає від держави втричі більше коштів на регіональний розвиток. Якщо ж будуть зміни в Уряді, необхідно буде знову відстоювати інтереси області.

За матеріалами сайту ОДА
Переглядів: 623 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz