lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 6 » Хмельницький: рятувальники підбили підсумки роботи у сфері цивільного захисту в 2014 році
09:41
Хмельницький: рятувальники підбили підсумки роботи у сфері цивільного захисту в 2014 році

Сьогодні в гарнізонному клубі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області під головуванням першого заступника обласної держадміністрації Олександра Симчишина відбулось підведення підсумків роботи з реалізації державної політики у сфері цивільного захисту населення на території області у 2014 році та визначення основних завдань на 2015 рік.
У заході взяли участь керівний склад Головного управління ДСНС, його структурних підрозділів та управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації, начальники цивільного захисту районів та міст обласного значення, спеціалізованих служб цивільного захисту, керівний склад Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, керівники організацій, підприємств та установ області.
Олександр Симчишин зауважив, що у 2014 році довелося працювати у важких умовах, але не зважаючи на це, територіальна підсистема цивільного захисту Хмельницької області виконала поставлені планові та позапланові завдання. Наразі органи управління функціонують у режимі підвищеної готовності, оперативно-рятувальні підрозділи та всі екстрені служби краю готові забезпечити оперативне реагування на надзвичайні ситуації техногенного характеру на найважливіших об’єктах інфраструктури області.

У своїй доповіді начальник Головного управління ДСНС області Борис Болібрух зазначив, що протягом 2014 року підрозділи оперативно-рятувальної служби здійснили понад 20 тис. виїздів, із них безпосередньо на ліквідацію пожеж – 959 разів, 255 раз ліквідували наслідки аварій, 330 раз надали допомогу населенню, міліції та іншим організаціям, 103 рази виїжджали на дорожньо-транспортні пригоди, 19 – для рятування людей, 101 – на забезпечення громадського порядку. Жодна з надзвичайних ситуацій та подій не залишилась без відповідного реагування. Завдяки професійним та злагодженим діям особового складу оперативно-рятувальних підрозділів області під час різних обставин врятовано 189 людей, із них 19 дітей, понад 650 будівель та споруд, 86 одиниць автотракторної техніки.
В Головному управлінні ДСНС України у Хмельницькій області створена інтерактивна мапа захисних споруд цивільного захисту, що допоможе громадянам зорієнтуватися під час надзвичайних подій. Також, у цілодобовому режимі через гарячу лінію «101» рятувальники здійснюють прийом, обробку звернень та повідомлень громадян України щодо соціального забезпечення та вирішення інших проблем людей, що переміщуються. Так, на території області їх розміщено понад 6 тис. Регіональним штабом спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування визначено 213 об’єктів державної, комунальної та приватної форми власності, у яких можливе розміщення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території і районів проведення АТО.
З-поміж переліку завдань, що стоять перед Службою порятунку в 2015 році, Борис Болібрух окреслив нагальні. Це, насамперед, організація всебічного забезпечення громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення АТО, а також створення оперативно-рятувальних підрозділів та місцевої пожежної охорони з урахуванням європейських вимог щодо нормативів прибуття підрозділів до місця виклику, підвищення рівня обізнаності населення з питань безпеки життєдіяльності, навчання населення діям під час надзвичайних ситуацій.
Наостанок, на території гарнізонного клубу викладачі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області розгорнули мобільний консультаційний пункт щодо дій населення у надзвичайних ситуаціях, де всі бажаючі мали нагоду ознайомитися з напрацюваннями Центру та правилами поведінки у непередбачуваних ситуаціях.

За матеріалами, ГУ ДСНС України
у Хмельницькій області

Переглядів: 531 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz