lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Березень » 30 » Колегія 29.03.2012
10:34
Колегія 29.03.2012
29 березня 2012 року в залі засідання районної ради відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації, на яке запрошувалися керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад, керівники установ та організацій району.
Вів засідання голова райдержадміністрації Володимир Довжук.
Насамперед присутні заслухали звіт начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Галини Панаріної «Про роботу закладів початкової мистецької освіти району в 2011 році та заходи щодо поліпшення їх діяльності».
Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Дацюк інформував про готовність агроформувань району до проведення комплексу весняно-польових робіт. Наголошувалось, що необхідно виконати досить великий і в сьогоднішніх умовах нелегкий об'єм робіт, провести весняно-польові роботи в самі стислі строки і на високому агротехнічному рівні. І саме у цей відповідальний період необхідно перш за все керівникам, спеціалістам проявити високу свідомість, дисципліну, використати продуктивно наявні ресурси, якісно посіяти, доглянути посіви, виконати намічені обсяги виробництва сільськогосподарської продукції.
Про роботу управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації по додержанню мінімальних гарантій в оплаті праці та підвищення її рівня інформувала начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Лебідь. Підводячи підсумки свого виступу, Наталі Іванівна зазначила: «З метою закріплення позитивних тенденцій до стабілізації економічних реформ, визначених Програмою «Заможне суспільство конкурентноспроможна економічно-ефективна влада» Президентом України в числі пріоритетних та головних завдань у діяльності органів виконавчої влади визначено подолання рівня бідності населення, поліпшення соціального захисту громадян, підвищення достатнього рівня оплати праці. Управління праці та соціального захисту населення разом з іншими контролюючими органами району і надалі буде працювати над штатним підвищенням рівня заробітної плати, своєчасності та повноти її виплати, адже за цим стоїть добробут громадян, їх сімей, а також соціальна забезпеченість по закінченню трудової діяльності».
Начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Віталій Подчинюк ознайомив присутніх з планом роботи районної державної адміністрації на ІІ квартал 2012 року.
Підвів підсумки засідання колегії голова райдержадміністрації.
З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.
Переглядів: 714 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz