lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 28 » Колегія обласної державної адміністрації розглянула важливі питання життєдіяльності краю
16:13
Колегія обласної державної адміністрації розглянула важливі питання життєдіяльності краю

Під головуванням Леоніда Пруса відбулося розширене засідання колегії обласної державної адміністрації. Перед початком роботи очільник краю інформував присутніх про ряд кадрових призначень, зокрема, представив новопризначених голів Білогірської, Віньковецької, Ізяславської, Красилівської та Славутської райдержадміністрацій, начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.
Першим у порядку денному розглянули питання про стан ринку праці та шляхи підвищення рівня зайнятості населення в області. З інформацією виступив Сергій Черешня – в.о. директора обласного центру зайнятості.
Голова облдержадміністрації Леонід Прус наголосив: «Непроста ситуація склалася сьогодні в суспільно-політичному, а відповідно й економічному житті нашої країни та області. Кабінетом Міністрів України здійснюються заходи щодо недопущення дестабілізації ситуації в усіх сферах». Він також зазначив, що на виконання рішення Уряду, з метою недопущення соціальної напруги, погіршення рівня життя людей, економічних та демографічних втрат, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій, міським головам необхідно спільно з профспілковими організаціями посилити співпрацю з роботодавцями з питань недопущення масового вивільнення працівників з підприємств та зростання рівня безробіття. Окрему увагу, за словами Леоніда Пруса, потрібно приділити ліквідації заборгованості із заробітної плати та підвищення її рівня, створенню сприятливих умов для залучення інвестицій, розвитку підприємницької діяльності, професійного розвитку працівників, підготовки молоді, яка закінчує вищі професійні навчальні заклади, до виходу на ринок праці. Обласному центру зайнятості необхідно посилити соціальний захист населення від безробіття шляхом оперативного пошуку роботи, а в разі її відсутності забезпечити фінансову підтримку.
«Особливу увагу потрібно звернути на молодь, а також на громадян, які приїжджають з Криму та інших областей України з нестабільною суспільно-політичною ситуацією», - сказав голова адміністрації.
Він звернувся до прокуратури, територіальної Державної інспекції праці, Головного управління Міндоходів в області і просив з метою легалізації трудових відносин забезпечити постійний дієвий контроль за дотриманням суб’єктами господарювання вимог чинного законодавства щодо прийняття на роботу, нарахування та виплати доходів громадянам.
Про державну експертизу проектної документації з енергозбереження, норм питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів, іншої документації у порядку, встановленому законодавством, інформував Станіслав Паюк – начальник територіального управління Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України по області – старший державний інспектор з енергозбереження в області.
Акцентував увагу присутніх на важливості даного питання і голова облдержадміністрації.
«Різке зростання вартості енергоносіїв гостро ставить проблему раціонального та ефективного використання енергетичних ресурсів. На сучасному етапі соціально-економічного розвитку держави та нашої області зниження енергоємності валового регіонального продукту є одним з головних в забезпеченні енергетичної незалежності держави та підвищення рівня її енергетичної безпеки. Ми повинні об’єднати зусилля територіального управління Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження в області та місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування для вирішення цього питання», – сказав Леонід Прус.
У ході колегії розглянули також питання про стан виконавської дисципліни в обласній державній адміністрації у І кварталі 2014 року.

За матеріалами сайту Хмельницької ОДА

 

 

Переглядів: 565 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz