lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 9 » Комплексний розвиток туризму та інвестиційних проектів на шляху до створення нових робочих місць
17:44
Комплексний розвиток туризму та інвестиційних проектів на шляху до створення нових робочих місць
Створення робочих місць та належних умови праці є ознакою сучасної розвинутої країни. Держава, яка продукує робочі місця і дбає про розвиток зайнятості серед населення має повне право називатися державою соціального спрямування. Незмінною у цьому напрямку залишається політика Президента України Віктора Януковича, який стимулює зростання зайнятості шляхом створення сприятливих умов для підприємництва.
З даного приводу сьогодні заступник голови облдержадміністрації Леонід Гураль провів нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади. Щодо законодавчого закріплення вирішення даного питання, то законом України передбачено підтримку інвестиційної діяльності у провідних галузях економіки як передумову створення нових робочих місць.
Наразі в області реалізуються інвестиційні проекти, завдяки яким створено і надалі будуть створюватися нові робочі місця. «Зокрема у розбудові курортної зони Сатанова, розгорнуто будівництво діагностично-курортно-лікувального комплексу «Джерела Поділля», де вже створено понад 300 робочих місць для будівельників. Сам же комплекс передбачає створення, при запуску першої черги – 800, а обох черг – 1500 робочих місць для жителів області» – наголосив Леонід Андрійович. У переважній більшості тут зможуть працевлаштуватися представники медичної галузі, а також випускники туристичного фаху.
Загалом, на переконання Леоніда Гураля, туристична галузь має всі підстави стати базовою для Хмельниччини у нарощуванні нових робочих місць, адже туристичний потенціал краю є надзвичайно високим, а розвиток туризму поступово набирає все нових і нових форм.
Ефективними з точки зору інвестиційних надходжень та експортної торгівлі виявляються ділові візит керівництва обласної адміністрації до потенційних партнерів у різних куточках світу. Лише за останній приклад можна взяти візит делегації з Хмельницької області на чолі з Василем Ядухою до Греції. Наша делегація змогла розширити спектр інтересів закордонних партнерів від традиційних товарів агропромислового комплексу до продукції машинобудування, зокрема, державного підприємства Красилівський машинобудівний завод. Варто згадати і нещодавній зустрічний візит представників величезної кувейтської корпорації, які зацікавились постачанням з Хмельниччини цукру, молочних продуктів, меду, зернових культур, кукурудзяної олії та інших продуктів харчування.
Отож, розширення ринків збуту власних товарів, формування сучасного комплексного туристичного продукту є складовими комплексу заходів спрямованих на створення нових робочих місць.

За матеріалами сайту ОДА
Переглядів: 659 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz