lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 25 » Лекція – бесіда «Життя без насилля»
11:42
Лекція – бесіда «Життя без насилля»
На жаль, в нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження є внутрішньою проблемою сім'ї і не потрібне втручання суспільства, а тим більше держави. Але саме право на захист від насильства над особою, особливо в сім'ї, є одним із найголовніших прав громадян та дітей зокрема.
Особливо гострою проблемою є насильство над дітьми. Діти – це майбутнє кожної держави. А тому фізичні та емоційні травми, які вони переживають, обкрадають суспільство та всіх його членів зокрема.
Що таке насильство? Які існують різновиди насильства? Як захиститися від протиправних дій та як їх попередити? Куди звернутися за допомогою? На ці та інші запитання дала відповідь фахівець із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Курило С.М., яка провела лекцію – бесіду на тему «Життя без насилля» для учнів 9 – 11 класів Гальчинецької ЗОШ І – ІІІ ступенів.
Захід проходив у цікавій інтерактивній формі. Фахівець привернула увагу дітей до соціального аспекту проблеми насилля, спрямували старшокласників на популяризацію ненасильницької моделі поведінки. Надала інформацію про нормативні документи з його попередження.
Учні задавали багато запитань, охоче приймали участь у дискусії.
Пам'ятаймо, найкращим шляхом щасливого життя у сім'ї є порозуміння, повага, свідоме дотримання всіма її членами правових та моральних норм. Кожен з нас має сказати: «Ні!» насильству у власній родині. Бо це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному.




Переглядів: 1028 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz