lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 10 » Леонід Прус: Настав час для виваженої політики єдності національностей
16:04
Леонід Прус: Настав час для виваженої політики єдності національностей

Голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з керівниками громадських організацій області, які представляють різні національності. У ході зустрічі обговорили суспільно-політичну ситуацію в Україні, проблемні питання, що існують в громадських організаціях, шукали шляхи їх вирішення. «Усі ми спостерігаємо за непростою суспільно-політичною ситуацією у нашій державі. Настав час для виваженої політики єдності національностей, гуртування та консолідації, адже всі ми – жителі України», - підкреслив у ході розмови Леонід Прус.
Це перша така зустріч голови облдержадміністрації з керівниками громадських організацій області, які представляють різні національності. Перш за все вона мала характер ознайомчий. Леонід Прус мав можливість познайомитися, вислухати кожного щодо діяльності та наявних проблем. Він запевнив присутніх, що ця зустріч стала перший кроком у налагодженні тісної співпраці влади та їхніми громадськими організаціями. «З нашого боку обіцяю всіляке сприяння в межах компетенції у здійсненні вашої діяльності. Сподіваюся і на вашу підтримку. Нам важлива і потрібна ваша думка, ваші пропозиції та ідеї. Мої двері завжди відкриті для кожного з вас», - наголосив Леонід Іванович.
Голова облдержадміністрації повідомив, що наразі готується розпорядження про створення координаційної ради із залученням керівників громадських організацій області, які представляють різні національності. Формат співпраці буде чітко окреслений.
У свою чергу керівники громадських організацій висловили свої думки щодо військової агресії з боку Російської Федерації та соціальної напруги у зв’язку з останніми подіями на сході країни. « Ми – українці всіх національностей. І ми налаштовані патріотично. Ми – за мирне врегулювання усіх конфліктів, і всіляко вас підтримуватимемо» , - сказала Алла Собчук, керівник обласної громадської організації «Руський центр».
Присутні керівники громадських організацій наголосили на необхідності створення Центру національних культур, так би мовити, спільного власного дому для представників усіх національностей. Також запропонували встановити перед таким будинком флагштоки з прапорами усіх національностей, що слугуватиме своєрідним об’єднавчим елементом.

 

Переглядів: 641 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz