lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 26 » «Let`s Do It, Ukraine! 2016». «Зробимо Україну чистою разом!»
11:50
«Let`s Do It, Ukraine! 2016». «Зробимо Україну чистою разом!»

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадською організацією «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» за підтримки громадських організацій в рамках акції заплановано проведення: всеукраїнського екологічного фестивалю «ЧистоФест».

Щорічна всеукраїнська соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Зробимо Україну чистою разом!» буде проводитись  23 квітня 2016 року.

Розпочнеться усе прибиранням, а завершиться фестивалем «ЧистоФест». Також у планах організаторів провести вечори екологічного кіно, тренінги, екологічні табори тощо. 

Ця акція дає можливість кожному учаснику зробити свій посильний і добровільний внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації нашого краю, щоб всі ми об’єднались у справі захисту навколишнього середовища на благо майбутнього нашої планети, яка дарувала нам життя.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації запрошує долучитись до акції небайдужих громадян, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірок та лідерів громадської думки.

Своїми діями ми покажемо приклад дбайливого ставлення до навколишнього середовища, природи рідного краю, закликаємо усіх мешканців області впорядковувати свій життєвий простір.

Акція має глибоке суспільне значення, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку волонтерського руху в Україні.

Переглядів: 508 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz