lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 7 » М.Азаров: Головне для розвитку України - політична стабільність, консолідація влади, бізнесу і громадян
18:45
М.Азаров: Головне для розвитку України - політична стабільність, консолідація влади, бізнесу і громадян
Головне для успішного розвитку України – це політична стабільність і консолідація влади, бізнесу і громадян навколо проектів модернізації. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабінету Міністрів 7 листопада, підбиваючи підсумки регіонального засідання Всесвітнього економічного форуму «Стратегічний діалог заради майбутнього України», який відбувся у Києві.
Микола Азаров зазначив, що як засвідчує історія в умовах політико-економічних «шарахань» сталий розвиток неможливий.
«Україна за час хаотичних пострадянських трансформацій досі не вийшла на рівень валового внутрішнього виробництва 1990 року. А за цей же час в умовах політичної стабільності, наприклад, Китай втричі збільшив валовий національний продукт. Туреччина подвоїла економічний результат. А у нас, на жаль, певні сили способом свого політичного існування обирають дестабілізацію ситуації», - сказав Глава Уряду.
За його словами, сьогодні Україна переживає дуже відповідальний і унікальний період розвитку: «Ми не маємо права помилитися. У нас немає зайвих ресурсів і часу ні на економічні експерименти, ні на політичне протистояння».
«Проблема зрозуміла: традиційні конкурентні переваги України вичерпалися, традиційні ринки збуту не забезпечують Україні необхідні темпи економічного зростання. Отже, відповідальність нашого Уряду полягає в тому, щоб точно визначити «точки зростання» вітчизняної економіки, залучити до них стратегічні інвестиції, вивільнити енергію економічних свобод і щодня підтверджувати, підсилювати лідерські позиції там, де ми їх завоюємо. Для цього треба зосередитися на модернізації виробництв, розвитку внутрішнього ринку і розвитку інфраструктури», - наголосив Микола Азаров, зауваживши, що це непросто, але це - єдиний спосіб досягти результату, на який націлює суспільство Президент Віктор Янукович, а саме: вийти на принципово вищий рівень якості життя в Україні.
Переглядів: 684 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz