lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Марина Порошенко та Роман Кисляк зустрілися у столичному кафе #накавуздругом
16:12
Марина Порошенко та Роман Кисляк зустрілися у столичному кафе #накавуздругом

23 лютого у рамках соціальної ініціативи #накавуздругом дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з Романом Кисляком, який має ДЦП. Зустріч відбулася у кафе-гастрономі «Kartata Potata» ресторатора, кулінарного експерта й друга Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Даші Малахової.

Акція, під час якої українці запрошують на каву людей з обмеженими можливостями, розпочалася після того, як Романа вигнали з львівського ресторану, а пані Порошенко публічно запросила його на зустріч «за філіжанкою кави».

Запроваджуючи ініціативу #накавуздругом, Роман Кисляк зазначив: «Неважливо, хто ця людина з особливими потребами – сліпий, глухий чи із синдромом Дауна. В першу чергу – це людина, її створив сам Бог, і вона має право на життя. Запрошуйте своїх особливих друзів. Можна не лише на каву, є театри, кінотеатри або просто прогулянки на природі. Не бійтеся нас, ми теж люди!».

Зустрівшись на каву, пані Марина та Роман обговорили проблеми людей з особливими потребами, підкреслюючи важливість змін у ставленні українців до цих осіб. Також Роман розповів Дружині Президента про свою активну громадянську діяльність, зокрема про допомогу дітям, людям похилого віку та пораненим бійцям на окупованому Донбасі.

Марина Порошенко подякувала Романові за соціальну ініціативу #накавуздругом, яка охопила всю Україну: «Дуже важливо, що українці відгукнулися на цю акцію та проявили свою небайдужість до осіб з обмеженими можливостями. Я знаю, що в рамках цього флешмобу цілі колективи запрошували на каву людей з особливими потребами. І мені б дуже хотілося, щоб ця акція була безстроковою, щоб ми щодня приділяли увагу таким людям, адже вони – цілий світ: цікавий, безмежний і неповторний».

Знаючи, що Роман працює у Львові таксистом, на згадку про зустріч пані Марина подарувала йому відеореєстратор.

Переглядів: 485 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz