lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 4 » Ми з надією дивимося на майбутній Саміт у Вільнюсі - Президент
15:17
Ми з надією дивимося на майбутній Саміт у Вільнюсі - Президент
Україна налаштована на виконання всіх пунктів Плану дій щодо підписання Угоди про асоціацію під час Вільнюського саміту «Східного партнерства» в листопаді цього року, наголошує Президент України Віктор Янукович.
«Ми з надією дивимося на майбутній Саміт, який відбудеться в листопаді цього року. Ми налаштовані на те, щоб виконати всі вимоги, які є до України», - сказав Віктор Янукович на спільній прес-конференції Президентів після завершення засідання «Вишеградської четвірки» та України у м.Вісла.
На переконання Президента, переважна більшість євроінтеграційних законів буде прийнята вже цього пленарного тижня.
«Ми добре усвідомлюємо, що той порядок денний, який Україна затвердила спільно з Європейською комісією, повинен бути виконаний до листопада. Переважна більшість законів буде прийнята на цьому тижні», - сказав Глава держави.
Водночас він зазначив, що окремі закони потребують експертної оцінки, в тому числі, з боку Венеціанської Комісії. Зокрема, за словами Віктора Януковича, це стосується закону про прокуратуру. Ці закони можуть прийняти на початку наступної сесії парламенту у вересні.
Глава держави також наголосив на важливості для України сприяння «Вишеградської четвірки» у реалізації євроінтеграційних прагнень.
У свою чергу, Президент Польщі Броніслав Коморовський зазначив, що під час саміту Віктор Янукович розповів про хід виконання Україною зобов’язань в контексті підписання Угоди про асоціацію з ЄС.
«Ми із задоволенням прийняли інформацію про те, що всі закони будуть направлені до парламенту і що Україна схвалить всі ці закони», - сказав він. За словами Б.Коморовського, найважливішим є закон про реформування прокуратури.
Президент Польщі також повідомив, що під час засідання йшлося про екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко. «Від імені всіх Президентів «Вишеградської четвірки» я із задоволенням можу сказати про те, що Віктор Янукович веде пошук шляхів, як вирішити цю проблему згідно з українським законодавством, або шляхом внесення змін до законодавства», - сказав Б.Коморовський.
Переглядів: 491 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz