lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Серпень » 13 » Михайло Загородний: потрібно активізувати контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки
14:09
Михайло Загородний: потрібно активізувати контроль за дотриманням вимог пожежної безпеки

12 cерпня під очільництвом голови обласної державної адміністрації Михайла Загородного відбулося позачергове розширене засідання комісії ТЕБ та НС, необхідність проведення якого викликана пожежною небезпекою.
Зі встановленням сухої спекотної погоди з середньодобовою температурою повітря 24-26 градусів, що на 5-7 градусів вище за норму (вдень 32 - 36 С), яка за прогнозами гідрометеорологічного центра збережеться до кінця серпня, в області різко зросла кількість пожеж в лісових масивах, на торфовищах і сільгоспугіддях.
Часто причиною виникнення таких пожеж є неконтрольоване випалювання післяжнивних залишків, сухої трави, та необережне поводження людей з вогнем.
Питання щодо забезпечення протидії пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у літній період розглядалось на засіданні комісії ТЕБ та НС в червні поточного року (протокол№6). В області затверджено план запобігання виникненню пожеж в природних екосистемах.
Головою ОДА був затверджений робочий план забезпечення протипожежного захисту місць збирання, переробки та зберігання врожаю 2015 року.
«Разом з тим різке збільшення кількості пожеж, я б сказав майже критичне, такої кількості не було останніх 30 років, змусило провести аналіз виконання тих заходів, які були сплановані. Як показали, проведені за моїм дорученням виїзди оперативних груп, виявлено ряд проблем в організації роботи щодо запобіганню виникнення пожеж в природних екосистемах та під час жнивної кампанії», - сказав Михайло Васильович.
Заходи робочого плану організації протипожежного захисту урожаю виконано лише на 55%. Найгірше організовано роботу в Городоцькому, Віньковецькому, Шепетівському Хмельницькому та Ярмолинецькому районах.
Про заходи щодо запобігання протидії пожежам лісів, торфовищ і сільгоспугідь у літній пожежонебезпечний період 2015 року доповів начальник управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Євген Данилюк.
Звертаючись до голів райдержадміністрацій Михайло Васильович наголосив: «Враховуючи високу та надзвичайно високу пожежну небезпеку, разом з правоохоронними органами активізувати контроль, в тому числі рейдовими групами за дотриманням населенням та керівниками підприємств вимог пожежної безпеки та природоохоронного господарства у лісових масивах, торфовищах і сільгоспугіддях».

Переглядів: 513 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz