lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Квітень » 12 » Мінфін спільно з МОН домовилися з донорами про підтримку розвитку опорних шкіл в Україні
13:16
Мінфін спільно з МОН домовилися з донорами про підтримку розвитку опорних шкіл в Україні

Міністерство фінансів спільно з Міністерством освіти і науки домовилися з групою донорів пропідтримку пілотного проекту розвитку опорних шкіл в Україні.

Міністерство фінансів висловлює подяку за щедру підтримку проекту своїм партнерам - Уряду США, Western NIS EnterpriseFund, а також компанії "Майкрософт Україна", яка погодилася надати технічнудопомогу в оснащенні опорних шкіл. Мета спільних зусиль - надати дітям, що проживають у селах України,можливість отримати якісну освіту з хорошою матеріальною базою, і тим самим - забезпечити їм можливостідля отримання подальшої освіти та кар'єрного зростання.

Міністерство фінансів активно працює над підвищенням ефективності державних витрат, а такожякості державних послуг, що надаються громадянам, в тому числі в сфері освіти. В рамках цієї політики, Міністерство фінансів спільно з Міністерством освіти і науки ініціювали створення 24 «пілотних» опорних шкіл, для чого буде укрупнено існуючі школи. Це дозволить надавати кращу якість освіти для дітей, щоживуть в маленьких містечках і селищах. В рамках цього проекту, в кожній області України буде створено по одній опорній школі.

Ці школи отримають значні інвестиції на розвиток, в тому числі на створення гарної матеріальної бази та необхідне обладнання кабінетів. Проводитимуться заходи з енергоефективності (пластикові вікна, утеплення школи).

Вже 1 вересня 2016 року оновлені і модернізовані школи відкриють свої двері для учнів. Кількість учнів в цих школах, як очікується, буде збільшена за рахунок учнів прилеглих сільських шкіл.

Джерело: http://decentralization.gov.ua/news/item/id/2100

Переглядів: 548 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz