lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 19 » Мінрегіон щочотири години моніторить ситуацію з подоланням наслідків негоди в регіонах, - Геннадій Зубко
10:01
Мінрегіон щочотири години моніторить ситуацію з подоланням наслідків негоди в регіонах, - Геннадій Зубко

Мінрегіон щочотири години збирає дані щодо ситуації в регіонах з подачею електроенергії, тепла, води, роботи комунальних служб та аварійних бригад. Про це сказав Віце-прем’єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко на засіданні Міжвідомчого оперативного штабу Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Селекторна нарада відбувалась за участю представників Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Черкаської, Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Сумської і Херсонської обласних державних адміністрацій.

«На сьогоднішній день працює 99,9% котелень та повністю опалюються житлові будинки, об’єкти соціальної сфери – лікарні, дитячі садки та школи», - зазначив Геннадій Зубко.  

За словами урядовця, станом на 18 січня у ліквідації наслідків погодних умов було задіяно у розчищені снігу 25,4 тис. осіб, 3842 одиниць комунальної техніки, 1941 одиниць додаткової техніки та витрачено 175 тис. тон посипкового матеріалу.

«Керівництво областей має завчасно направляти заявки до центрального штабу щодо надання необхідної технічної та матеріальної допомоги, додаткової техніки для подолання наслідків негоди», - підкреслив Віце-прем’єр-міністр України.

За його словами, після 20 січня очікується зниження температури повітря. Тому має бути забезпечено безперебійну подачу електроенергії, і в першу чергу, забезпечено роботу соціальних закладів.

«Міненерго разом з обленерго протягом доби мають відновити електропостачання у всіх населених пунктах в областях, які зазнали пошкодження», - підкреслив Геннадій Зубко.

Урядовець наголосив, що керівництво областей має забезпечити нормальний стан техніки для розчистки доріг та контролювати роботу комунальників у містах з розчищення вулиць.

Геннадій Зубко також зазначив, що Міністерство охорони здоров’я має визначити розподіл препаратів проти грипу згідно прогнозної епідеміологічної карти і направляти їх, у першу чергу, у ті регіони, де зафіксована підвищена захворюваність.

Джерело: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248770413&cat_id=244274130

 

Переглядів: 495 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz