lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 3 » Міжнародний день захисту дітей
14:20
Міжнародний день захисту дітей
Традиційно в Україні 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. В Теофіполі дане свято відбулося в музичній школі 31 травня 2013 року. Організаторами стали: служба у справах дітей райдержадміністрації, відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, відділ культури, районна дитяча бібліотека, Теофіпольський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, кримінально – виконавча інспекція Теофіпольського району, а також Теофіпольський районний центр зайнятості.
З вітальним словом до дітей та гостей звернулися керівник апарату Теофіпольської райдержадміністрації О.Юрчук, заступник голови Теофіпольської районної ради О.Лопушанська.
В концертній програмі свята дитинства взяли участь: солістка Світлана Рожко, дуети піаністів Світлана Рожко, Віка Капітанчук, Темофій Добровольський, Олександр Колоднюк, Христина Луцик, Інна Пилипчук, танцювальний колектив дитячої музичної школи (керівник – Зоряна Ковтонюк). Учениці дитячої художньої школи продемонстрували вироби власного моделювання.
 Діти, запрошені на свято, побачили святковий концерт. Прийняли участь у конкурсах, вікторинах, які проводились фахівцями із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ю.Карнаух та Г.Панаріною, працівником районного центру зайнятості Н.Романюк, заступником директора по роботі з дітьми районної дитячої бібліотеки Н.Конвалюк.
Всі учасники конкурсів отримали призи. На святі були присутні діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які проживають в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах, діти з багатодітних родин, які отримали подарунки від Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та районного центру зайнятості.
Після святкового концерту всі діти були запрошені в храм Покрови Пресвятої Богородиці на святковий обід.
Меценатами свята стали: дитячий магазин «Лунтик», отець І.Кипибіда та парафіяни УПЦ, а також гості з міста Докучаєвськ Донецької області, ПП П.Мельник, Теофіпольський районний підрозділ кримінально-виконавчої інспекції на чолі з Р.Сорокою.
 
 
І.Барановська, завідуючий сектором
опіки, піклування, усиновлення та
сімейних форм виховання служби у
справах дітей райдержадміністрації

Переглядів: 643 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz