lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 17 » Модернізація промислових підприємств дозволить суттєво поліпшити екологічне становище в регіонах - Глава держави
09:50
Модернізація промислових підприємств дозволить суттєво поліпшити екологічне становище в регіонах - Глава держави
Досвід модернізації Єнакіївського металургійного заводу та будівництва нової аглофабрики має використовуватися по всій Україні для поліпшення екологічної ситуації та зменшення шкідливих викидів у навколишнє середовище, наголошує Президент України Віктор Янукович.
Про це Глава держави сказав під час презентації проекту будівництва нової аглофабрики ПАТ «Єнакіївський металургійний завод».
«Такі проекти, вони потрібні сьогодні по всій країні, особливо на великих промислових підприємствах», - зазначив Віктор Янукович. «Ті технології, які будуть застосовуватися, - найсучасніші. Вважаю, що це велика перемога, яка прийде у 2016 році, коли ми запустимо нову аглофабрику», - сказав Президент.
У свою чергу, генеральний директор ПАТ «Єнакіївський металургійний завод» Олександр Подкоритов назвав будівництво нової аглофабрики важливим етапом у програмі реконструкції заводу. За його словами, питання екології та збереження навколишнього середовища буде одним з головних під час будівництва.
Віце-президент компанії Siemens VAI Крістоф Айхінгер під час презентації зазначив, що концепція аглофабрики є найкращим доступним технологічним проектом у світі. «Ця аглофабрика стане еталоном як для України, так і для країн СНД - це стосується як якості агломерату, виробничої потужності, так і захисту навколишнього середовища», - сказав він.
За словами Крістофа Айхінгера, вже завершено базовий інжиніринг проекту, проведено лабораторні іспити зразків сировини, на яких працюватиме аглофабрика, підписано технічну специфікацію.
Засновник компанії «СКМ» Ринат Ахметов нагадав, що під час роботи губернатором Донецької області Віктор Янукович неодноразово наголошував на необхідності збереження Єнакіївського метзаводу. «Незважаючи на всі труднощі, це завдання виконано. Нині завод не просто працює, він розвивається, модернізується», - сказав він. Р.Ахметов наголосив, що впровадження нових технологій, спрямованих на збереження навколишнього середовища та зменшення шкідливих викидів, і надалі залишатиметься пріоритетом компанії. «У містах, де є наші комбінати, - в Єнакієво, Маріуполі, Запоріжжі - люди будуть дихати чистим повітрям», - сказав він.
 
Переглядів: 598 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz