lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 10 » На Теофіпольщині новий очільник району
18:10
На Теофіпольщині новий очільник району
10 вересня голова облдержадміністрації Василь Степанович Ядуха представив активу Теофіпольського району нового керівника районної державної адміністрації – Юрія Юрійовича Кучерука.
В.Ядуха висловив подяку від імені обласної державної адміністрації Володимиру Довжуку за чесну і добросовісну працю та побажав новому очільнику району успіхів у процесі реалізації розпочатих у державі реформ, спрямованих на покращення добробуту населення.
У своєму виступі керівник області окреслив завдання, поставлені Президентом України Віктором Януковичем перед органами виконавчої влади та звернув увагу присутніх на вирішення конкретних справ в районі.
Представляючи новопризначеного керівника, Василь Степанович зазначив, що на його думку, саме ця людина зможе консолідувати зусилля громади для забезпечення достойного рівня життя мешканцям Теофіпольщини, знайти порозуміння з усіма політичними силами району. Василь Ядуха підкреслив, що сьогодні в області спостерігається тенденція призначення на високі посади перспективних фахівців. "Така кадрова політика сприяє виробленню нових підходів до формування державної політики", - сказав очільник області, та висловив переконання, що новопризначений голова райдержадміністрації докладе усіх зусиль для соціально-економічного розвитку Теофіпольського району.
У своєму виступі Юрій Кучерук висловив подяку Президенту України Віктору Януковичу та голові Хмельницької облдержадміністрації Василю Ядусі за довіру. Своїми першочерговими завданнями новий голова райдержадміністрації бачить подальший соціально-економічний, культурний розвиток регіону, сподівається на співпрацю з громадськістю, бізнесом, на підтримку депутатського корпусу, керівників структурних підрозділів, підприємств, установ і організацій, усіх жителів району. Він запевнив, що вектор діяльності виконавчої влади району буде спрямований на утвердження прав і свобод громадян, розвиток виробництва в районі, покращення соціального захисту жителів, допомогу тим верствам населення, які найбільше потребують підтримки держави.
Попередній голова райдержадміністрації Володимир Віталійович Довжук подякував голові облдержадміністрації, працівникам райдержадміністрації, керівникам установ району, селищному та сільським головам, керівництву та депутатському корпусу районної ради за тісну співпрацю протягом останніх трьох років та привітав нового очільника району.
До привітань, також, приєднався голова районної ради Віктор Вікторович Лебединський
Нагадаємо, що Юрія Юрійовича Кучерука призначено на посаду голови Теофіпольської районної державної адміністрації розпорядженням Президента України Віктора Януковича № 287/2013-рп від 9 вересня цього року.
На завершення зустрічі очільник області виконав почесну міссію, вручивши шкільні автобуси Воронівецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів та Гаврилівській ЗОШ І-ІІІ, та наголосив, що держава на чолі з Президентом докладає максимум зусиль задля втілення в життя соціальних ініціатив. І першочергове завдання влади – це забезпечення дітей якісними умовами навчання, адже „Діти-це майбутнє України”.

Біографічна довідка: Кучерук Юрій Юрійович народився у 1976 році у м. Вінниця. Вищу освіту здобував у Вінницькому державному технічному університеті (автомобілі та автомобільне господарство, інженер-механік). Трудову діяльність розпочав у 1990 році учнем слюсаря по ремонту автомобілів Вінницького автотранспортного підприємства. Працював інженером виробничо – технічного відділу ВАТ Вінницьке АТП, директором ТОВ «Вінекопродукти», м. Вінниця, головним спеціалістом з режимно-секретної роботи Державної інспекції сільського господарства у Вінницькій області. До призначення головою Теофіпольської РДА обіймав посаду першого заступника начальника Державної інспекції сільського господарства в Чернівецькій області.



 
 
Переглядів: 1687 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz