lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 29 » Участь голови адміністрації Юрія Кучерука у засіданні колегії облдержадміністрації
20:29
Участь голови адміністрації Юрія Кучерука у засіданні колегії облдержадміністрації

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у засіданні колегії обласної державної адміністрації. Перед початком роботи якого голова адміністрації Леонід Прус повідомив про кадрові призначення на Хмельниччині. Так наказом Генпрокуратури України від 18 липня прокурором Хмельницької області призначено Синишина Олега Романовича. Наказом Міністерства соціальної політики України від 03 червня директором Хмельницького обласного центру зайнятості призначено Черешню Сергія Сергійовича.
Крім того, начальником управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації призначено Гуменного Олега Вікторовича, начальником управління молоді та спорту облдержадміністрації Мерлені Іріні Олексіївну.
Про підсумки соціально-економічного розвитку області за перше півріччя 2014 року прозвітувала заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Марія Хоменко.
Про забезпечення належного функціонування підрозділів місцевих пожежних команд у сільській місцевості доповів начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Борис Болібрух.
Начальник територіального управління Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України в області Олександр Кукурудза розповів про дотримання закладами освіти області нормативно-правових актів з промислової безпеки та охорони праці при експлуатації опалювальних котлів.

Підсумовуючи розгляд першого питання, Леонід Іванович зазначив, що на рівні держави в економіці визначено два першочергових пріоритети – розвиток агропромислового комплексу та енергетики, тобто найбільш конкурентоспроможних на світових ринках галузей нашої економіки, і вирішення найбільшої проблеми, що обумовлює високу собівартість вітчизняних товарів.
Зберігається позитивна тенденція зростання у сільському господарстві, де приріст обсягів виробництва продукції у першому півріччі 2014 року становив більше 8% до відповідного періоду минулого року.
Цього року валове виробництво зерна очікується понад 2,8 млн. тонн, при середній урожайності не менше 50 центнерів з гектара.
На 28 липня цього року врожай ранніх зернових зібрано на 109 тис. га (35% посівних площ), намолочено 507,4 тис. тонн ранніх зернових, при середній урожайності майже 46,6 ц/гектара (на 6,6 ц/гектара більше ніж торік).
Особливу увагу і сприяння, на думку обласного очільника, необхідно надавати нашим промисловим підприємствам, особливо тим, що є глибоко кооперовані та орієнтовані у своїй роботі на російський ринок. Їм найважче. Спад у промисловості – це результат, значною мірою обумовлений закриттям традиційних для цих підприємств ринків. Саме тому сьогодні, як ніколи, необхідно проводити пошук нових ринків збуту продукції та максимально мінімізувати витрати, здешевити продукцію.
В області багато робиться для економії енергоресурсів. Значно скорочено споживання природного газу. Збільшено частку виробництва теплової енергії на альтернативному паливі. Реалізуються енергоефективні проекти. «Це єдиний шлях до енергетичної незалежності. Потрібно далі продуктивно і наполегливо працювати у цьому напрямі», - сказав Леонід Іванович.

 

Переглядів: 579 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz