lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Листопад » 6 » Першочергове завдання - наповнення бюджету
17:16
Першочергове завдання - наповнення бюджету

6 листопада голова райдержадміністрації Володимир Довжук провів нараду із начальниками деяких відділів та управлінь адміністрації, керівниками установ, організацій, підприємств району, селищними та сільськими головами.

Першочергове питання порядку денного – наповнення бюджету. Про це інформував начальник фінансового управління райдержадміністрації Олександр Сапуга, який наголосив, що є загроза невиконання бюджету по деяких сільських радах, а також деякі сільські голови зволікають із освоєнням коштів із бюджету розвитку.

Про стан заключення та переоформлення договорів на оренду земельних паїв інформував начальник відділу Держкомзему в Теофіпольському районі Володимир Федонюк.

Голова адміністрації з даного питання визнав роботу відділу незадовільною і доручив впродовж трьох днів проаналізувати ситуацію з виконанням догорів оренди земельних ділянок та зробити відповідні висновки і внести пропозиції щодо своєчасного й повною мірою наповнення місцевих бюджетів від плати за землю. Також Володимир Довжук нагадав сільським головам про те, як невдало і недбало дехто з них обліковує землі, внаслідок чого від них нема жодного прибутку до бюджету.

«Резерви для наповнення бюджету від плати за землю є, – підкреслив Володимир Віталійович, – просто над цим слід працювати активніше й системно».

На нараді також заслухали інформації про результати роботи за 10 місяців 2012 року начальника управління Пенсійного фонду в районі Олександра Куцоконя, заступника начальника – начальника Теофіпольського відділення Красилівської МДПІ Валентини Грицаюк, начальника управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Наталії Лебідь.

Було обговорено та затверджено відповідний план заходів.

Серед основних заходів - забезпечення повноти сплати до бюджетів усіх рівнів податків, зборів (обов’язкових платежів), недопущення випадків заборгованості заробітної плати та її виплати нижче встановленого законодавством мінімального рівня, активізація роботи із легалізації тіньової зайнятості у сфері господарської діяльності.

Селищним та сільським головам рекомендовано забезпечити ефективне управління об’єктами, які належать до власності територіальних громад, як засіб збільшення надходжень до місцевих бюджетів від орендної плати.

З метою раціонального використання бюджетних коштів буде здійснюватися жорсткий контроль за їх ефективним та цільовим використанням.
Переглядів: 704 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz