lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Народ підтримує децентралізацію, і я, як Президент, буду з Українським народом – Петро Порошенко
18:00
Народ підтримує децентралізацію, і я, як Президент, буду з Українським народом – Петро Порошенко

Президент наголошує на тому, що реформа з децентралізації втілюється у життя, передусім, з огляду на думку населення країни. «Більше 70% українців підтримують зміни до Конституції в частині децентралізації, і я, як український Президент, буду з Українським народом», – заявив Петро Порошенко, коментуючи на прохання журналістів розгляд у Верховній Раді у першому читанні змін до Конституції.

«Це перша причина, чому ми робимо реформи. І тільки другою причиною є виконання наших зобов’язань відповідно до Мінських угод», – наголосив Президент, зазначивши, що, відповідно до Мінських домовленостей, Україна зобов’язалась до кінця року прийняти відповідні зміни до Конституції.

«Ми хочемо продемонструвати цілому світові і усій проукраїнській коаліції: Україна – дуже відповідальна у виконанні всіх взятих на себе зобов’язань в Мінську в лютому цього року. Натомість Росія – не робить нічого!», – наголосив Глава держави.

Президент зазначив, що подальші реформи передбачають зміни до Конституції в частині судової реформи, позбавлення депутатської та суддівської недоторканості. «Встановлення верховенства закону в нашій країні є найбільшим пріоритетом. Війна та агресія, яку ми маємо на Сході нашої країни, не є виправданням для мене, як українського Президента, не проводити реформи», – заявив Глава держави.

Паралельно з реформами влада працює на досягнення миру в країні. «Ми сконцентруємося на тому, щоб в країну нарешті прийшов мир. Поки що є дуже крихка надія, але вже 5-й день на фронті не б'ють з артилерії, немає мінометів, 5-й день на фронті не гинуть українські захисники, яким важко зрозуміти, чому вони мають гинути в Києві», – сказав Президент, маючи на увазі події, які мали місце напередодні під стінами Верховної Ради, коли щодо охоронців правопорядку було застосовано силу та бойову зброю з боку протестувальників.

Переглядів: 386 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz