lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 17 » Нарощуємо темпи благоустрою
17:56
Нарощуємо темпи благоустрою
Сьогодні, 17 квітня, відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Леоніда Гураля, яка була присвячена питанню проведення весняного благоустрою в області. На нараді були присутні керівники тих відомств та підрозділів, діяльність яких в тій чи іншій мірі пов’язана з приведенням до ладу зовнішнього вигляду територій та дотриманням безпечного функціонування суспільства у регіоні.
Окрема увага акцентувалася на залученні до прибирання територій безробітних, що перебувають на обліку в центрі зайнятості. Їх залучення дозволяє поєднати суспільно-корисну діяльність з можливістю отримання коштів за свою працю. Цей процес гальмується відсутністю чітко окреслених об’ємів робіт, що мало би бути зроблено сільськими і селищними головами. За 3 дні вже було залучено 2500 громадян. В ході наради, було наголошено, що необхідно, щоб кожен із залучених громадян відпрацював хоча б 5 днів, а кількість самих громадян – щоденно зростала. Гостро підіймалося питання незадовільного стану сміттєзвалищ на територіях сільських рад, порушення правил утилізації відходів. Порушувалась і проблема незаконного спалювання сухих рослинних залишків, адже це впливає як на здоров’я громадян, так і в цілому на екологічний стан довкілля. Законодавство передбачає відповідні штрафні санкції для порушників.
У підсумку Леонід Андрійович наголосив, що цього року ситуація ускладнюється тим, що прихід весни дуже відтягнувся у часі, тому всі роботи потрібно провести в найкоротший термін, відповідно немає часу зволікати. Потрібно максимально активізувати діяльність всіх структур.
Переглядів: 631 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz