lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 18 » Населення району забезпечено продукцією власного виробництва
14:36
Населення району забезпечено продукцією власного виробництва
Розвиток сільських територій України має важливе значення не лише з огляду на його особливу роль у соціально-економічному житті держави. Його важливість пов’язана також із виконанням Україною взятих на себе зобов’язань щодо гармонізації чинного законодавства і стандартів якості життя населення з вимогами Європейського Союзу.
В рамках виконання в регіонах завдань і доручень Президента України Віктора Федоровича Януковвича задля вивчення стану забезпечення населення продуктами, а також цінової політики на них, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський разом із спеціалістами відділу економічного розвитку і торгівлі РДА здійснив інспекційні виїзди в населені пункти району.
В районі працює 9 спеціалізованих продовольчих (фірмових) магазинів та куточки з реалізації  власної  продукції виробниками району. Завершується будівництво фірмового магазину у с. Олійники по реалізації власної продукції СГВК «Олійники». Крім того, в населених пунктах району проводиться виписка сільськогосподарської продукції (хлібобулочні вироби, овочі, крупи) для населення від місцевих виробників за їх цінами.
Переробним підприємством ПП «Добрий хліб», яке створило постійно діючу торгову мережу, проводиться реалізація хлібобулочних виробів за ціною виробника. В асортименті підприємства є хліб «Формовий» (соціальний). Соціальний хліб виробляється та реалізовується  у  с. Святець  ТОВ ”Святець”, с. Олійники  СГВК "Олійники”, с. Шибено ФГ ”Огайо”.
Разом з тим, проводяться ярмарки за участю сільгоспвиробників району, де реалізовуються продукти харчування за ціною виробника. Станом на 1 вересня 2013 року було проведено 31 ярмарку, на яких було реалізовано продукції на суму 343,0 тис. грн.
Переглядів: 644 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.3/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz