lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Липень » 1 » Не залишайтесь осторонь
11:03
Не залишайтесь осторонь

На жаль, станом на сьогоднішній день українська армія знаходиться у скруті. Священним обов’язком кожного українця є надання допомоги своїм співвітчизникам з метою зміцнення обороноздатності нашої Вітчизни.

10 червня 2014 року за ініціативи громадськості за сприяння Хмельницької облдержадміністрації було створено єдиний благодійний фонд підтримки української армії – «Хмельницький Фонд Захисту Вітчизни».

Благодійний фонд, у члени правління якого увійшли підприємці, аграрії, промисловці, члени профспілок, громадськість, покликаний акумулювати спонсорські кошти на централізованому рахунку і здійснювати закупівлю необхідних речей для військовослужбовців Хмельницької області, котрі беруть участь у Антитерористичній операції.

1 липня засновник «Хмельницького Фонду  Захисту Вітчизни» Міщук Алім Володимирович провів зустріч з керівниками с/г підприємств та приватними  підприємцями Теофіпольського району. Зустріч була проведена за участю голови райдержадміністрації Юрія Кучерука, першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського. Слід зазначити, що з сорока п’яти запрошених на зустрічі були присутні сім керівників с/г підприємств (Мастій В.В. ТзОВ «Святець», Сапсай С.П. ВСГК «Кузьминці», Пицюк В.В. ФГ «Кунчанський», Куцуконь О.В. СГ ТзОВ «Волиця», Романчук В.П. ВСГК «Мир», Петринюк В.А. ТФ ПрАТ «Зернопродукт МХП», Пожалюк В.П. ТзОВ «Україна 2001») та вісім приватних підприємців (Табаркевич О.М., Музика О.А., Петринюк А.В., Петринюк Г.І., Петринюк О.В., Білоус І.Я., Мурадов Т.Н., Травінська Н.Є.). Запрошені представники політичних сил району на зустріч не з’явилися.

Під час зустрічі Алім Володимирович розповів про потреби військовослужбовців з Хмельниччини, які на передовій задіяні у АТО. Зазначив, що військовим катастрофічно не вистачає амуніції і спонукав підприємців району до добровільних грошових внесків, на які можна придбати  необхідні речі для  військовослужбовців Хмельницького батальйону.

В свою чергу голова райдержадміністрації Юрій Кучерук закликав усіх не залишатись осторонь та сприяти наданню посильної допомоги у забезпеченні військовослужбовців усім необхідним, а також вніс пропозицію додати прозорості благодійній допомозі, щоб зібрані кошти були використані по призначенню, і кожен житель Теофіпольського району мав змогу ознайомитися з благодійними внесками, які будуть адресовані на допомогу українській армії. Через тиждень, в наступному номері газети «Життя Теофіпольщини» опублікувати  прізвища благодійників, які  внесли кошти до благодійної організації, і прізвища тих, хто відмовився допомогти.

Розрахунковий рахунок благодійної організації «Хмельницький Фонд Захисту Вітчизни» - 26008011317758 в ПАТ «Укрсоцбанк» МФО: 300023; Код отримувача – 39249419. Призначення платежу – «Благодійна допомога».

                               

                             

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz