lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Жовтень » 10 » Ніхто не має зашкодити проведенню відкритих демократичних виборів – Петро Порошенко
10:57
Ніхто не має зашкодити проведенню відкритих демократичних виборів – Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко провів розширену нараду з підготовки та проведення відкритих, прозорих і демократичних виборів до Верховної Ради України 26 жовтня.

Під час наради за участю Голови Верховної Ради Олександра Турчинова, Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, Голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського, керівників силових відомств Глава держави наголосив на важливості засідання Парламенту 14 жовтня, на якому планується розгляд низки важливих для країни питань: пакету антикорупційних законопроектів, законопроектів щодо забезпечення виборчих прав громадян, у тому числі військовослужбовців у зоні АТО, Державного бюджету.

Петро Порошенко зазначив, що правоохоронні органи мають запобігти провокаціям, спрямованим на зрив роботи народних депутатів цього дня з метою перешкоджання ухваленню зазначених законів. «Нам відомо, що планується низка заходів, яка немає нічого спільного ні з демократією, ні зі свободою, ні з захистом інтересів України, ні з засадами Майдану і Революції Гідності. Я впевнений, що не можна дозволити через механізми такого тиску дестабілізувати роботу Парламенту, зірвати прийняття ключових законів, які внесені у вівторок у порядок денний», - підкреслив Президент.

Президент підкреслив, що силові структури мають запобігати підготовці таких заходів на початковому етапі. «14 жовтня і ті 2,5 тижні, що залишились до виборів, – це персональна відповідальність кожного керівника силового відомства за забезпечення миру та спокою українських громадян», - заявив Глава держави, наголосивши на відповідальності силовиків за недопущення відкриття «другого фронту всередині країни».

«Маємо зупинити підкуп і суттєво збільшити відповідальність. Комусь це дуже не подобається і хтось через механізми зриву засідання Верховної Ради хоче продовжувати підкуп громадян і через цей механізм потрапити до складу нового Парламенту. Я як Президент і як гарант Конституції, обіцяю, що зроблю все, що в моїх силах, для того, щоб зупинити ці процеси», - заявив Петро Порошенко.

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк висловив переконання, що нікому не вдасться завадити роботі Верховної Ради та ухваленню першорядних законів щодо боротьби з корупцією та забезпечення демократичних виборів. «Немає часу чекати ще місяць чи два для того, щоб реально боротися з корупцією, для прийняття законодавства, яке передбачає проведення чесних і прозорих виборів без гречки, без підкупу, з можливістю обрати саме того, кого ти хочеш, а не того, за кого заплатили», - сказав він.

Голова Верховної Ради Олександр Турчинов закликав зупинитися тих, хто планує вчинити провокації та зірвати підготовку до виборів, перешкодити ухваленню необхідних для країни законів. «Саме під революційними гаслами будуть пробувати зривати рішення Верховної Ради, мета яких - стабілізувати ситуацію в країні, забезпечити реальну боротьбу з корупцією. Звертаюсь до тих, хто хоче робити ці провокації, зупинитись. У нашої країни достатньо сил, щоб забезпечити правопорядок і роботу центральних органів влади, зокрема, Верховної Ради України», - сказав О.Турчинов.

 

Переглядів: 549 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz