lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 14 » О.Вілкул подякував енергетикам, рятувальникам, комунальникам за злагоджену роботу в складних погодних умовах
00:07
О.Вілкул подякував енергетикам, рятувальникам, комунальникам за злагоджену роботу в складних погодних умовах
Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул на селекторній нараді з регіонами 13 лютого подякував енергетикам, рятувальникам, комунальникам за злагоджену роботу в складних погодних умовах. "Завдяки чіткій координації дій всіх служб станом на 13 лютого вже відновлено електропостачання у 1 602-х населених пунктах в 17-ти регіонах, які було знеструмлені внаслідок негоди. Ще залишилося відновити пошкоджену електромережу в 3-х населених пунктах Одеської області. Там цілодобово ведуться роботи,які вже завтра мають бути завершені оперативно”, - сказав Віце-прем’єр-міністр.
«Одеська область разом з Херсонщиною, Миколаївщиною та Кримом була епіцентром негоди. На них припало до 90% ушкоджень систем електропостачання. Уряд надавав допомогу регіонам для ліквідації аварій. В тому числі, ремонтні бригади з інших областей були передислоковані в регіони, які найбільш потребували допомоги. У найбільш складні періоди щодоби працювало 400 ремонтних бригад та 600 одиниць спецтехніки», - додав Олександр Вілкул.
Він висловив вдячність енергетикам,рятувальникам, комунальникам, яким доводилося працювати вдень і вночі в складних погодних умовах.
«Проте, - це наш обов’язок. І його було виконано», - сказав Віце-прем’єр.
Він наголосив, що необхідно й надалі продовжувати контроль за функціонуванням систем електропостачання і бути напоготові оперативно ліквідовувати аварії.
Укравтодором відновлено рух автомобільного транспорту дорогами державного значення в усіх 14 регіонах, в яких він був ускладнений через негоду. Це Волинська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Херсонська, Хмельницька та Чернівецька області. Висота снігових валів на деяких ділянках доріг сягала 4-х метрів. Щоб пробитися через 1 кілометр таких валів необхідно від 3-х годин роботи важкої техніки (1 роторного очищувача, 1 автогрейдера, 2-х навантажувачів). Також забезпечено під’їзди до всіх 829-ти населених пунктів, до яких через перемети і ожеледицю було ускладнено проїзд. (50% з цих населених пунктів розташовані в Донецькій (179 н.п), Львівській (138 н. п) та Івано-Франківській (102 н.п.) областях).
У пік стихії для розчищення доріг від снігових валів було задіяне до 4-х тисяч дорожників та до 2500 одиниць дорожньої техніки.
«Завдяки злагодженій цілодобовій роботі дорожників, рятувальників, військових з початку негоди із снігових переметів вивільнено понад 6 тисяч автомобілів. Допомогу отримали майже 12 тисяч водіїв та пасажирів. У регіонах було розгорнуто понад 5 тисяч пунктів обігріву, працювало 1 200 соціальних патрулів. Від переохолодження було врятовано понад 68 тисяч людей», - констатував Віце-прем’єр, наголосивши на завданні Укравтодору, ДСНС, керівникам областей продовжувати постійний моніторинг ситуації.
Щодо роботи мереж водо- та теплопостачання Віце-прем’єр-міністру доповів очільник Мінрегіону Геннадій Темник. За його словами, з початку опалювального сезону було ліквідовано майже 350 локальних пошкоджень мереж тепло- та водопостачання. Станом на 13 лютого, через локальний порив тепломереж, тимчасово припинено теплопостачання у 5 будинках міста Києва. Протягом доби подачу теплоносія відновлять.
Міністр зосередив увагу керівників регіонів на важливості тримати на особистому контролі питання готовності комунальних служб до роботи в складних погодних умовах, до ліквідації наслідків негоди на дорогах населених пунктів, своєчасної обробки вулиць та доріг посипковими матеріалами та реагентами.
Переглядів: 521 | Додав: Inna | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz