lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Березень » 26 » Об’єднання зусиль заради розвитку Хмельниччини
15:13
Об’єднання зусиль заради розвитку Хмельниччини
Днями у Києві відбулася зустріч голови облдержадміністрації Василя Ядухи з депутатами Верховної Ради України VII скликання, які були обрані на мажоритарних округах жителями Хмельницької області, та ще одним нашим земляком - позаштатним Радником Президента України, народним депутатом ВРУ Станіславом Скубашевським. За круглим столом зібралися Володимир Мельниченко, Сергій Лабазюк, Олександр Герега, Сергій Буряк, Віктор Бондар. Це перша зустріч такого формату, яка відбулася з метою обєднання зусиль обласної влади та парламентарів задля вирішення нагальних питань жителів краю.   
На початку зустрічі Станіслав Валерянович закликав присутніх до обєднання зусиль усіх, хто працює на розвиток краю, робить конкретні справи, а не лише виголошує гучні гасла. Він підкреслив, що без участі громад кожної території, починаючи від найвіддаленішого села рідної області, ми не зможемо досягти покращення якості життя людей. На цьому постійно наголошує Президент України Віктор Янукович.
Василь Ядуха у свою чергу розповів присутнім про соціально-економічний розвиток краю за останній рік, окреслив перспективи на найближче майбутнє. «В основі нашої роботи – людина, забезпечення її потреб. Тому маємо усі працювати на розвиток нашого спільного дому, імя якому – Хмельниччина. Своїми справами ви завоювали довіру подолян та отримали право відстоювати їх інтереси у найвищому законодавчому органі нашої держави. Тож, давайте єдиною командою будемо працювати над питаннями, які визначені пріоритетними у роботі влади області. Будуймо Хмельниччину разом», - наголосив Василь Ядуха.
У ході зустрічі визначено головні завдання, які стоять перед народними депутатами від Хмельниччини і потребують оперативного вирішення. Серед першочергових керманич краю назвав будівництво корпусу обласної дитячої лікарні, забезпечення обласної лікарні сучасним магнітно-резонансним томографом, завершення масштабного проекту добудови нової гілки Чернилівського водогону та багато іншого.
Такі зустрічі, на переконання голови облдержадміністрації, стануть частими, а найголовніше – приноситимуть позитивний результат.
Переглядів: 544 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz