lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 11 » Олександр Корнійчук: Покращення показників соціально-економічного розвитку – пріоритет для обласної влади
16:56
Олександр Корнійчук: Покращення показників соціально-економічного розвитку – пріоритет для обласної влади

З метою покращення показників соціально-економічному розвитку області голова обласної державної адміністрації Олександр Корнійчук провів нараду з головами райдержадміністрацій щодо соціально-економічного розвитку районів області. Участь у нараді взяв заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко та керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

На початку наради Олександр Олександрович розглянув наступні показники: обсяг іноземних інвестицій з розрахунку на одну особу, обсяг експорту товарів на одну особу, індекс обсягу с/г виробництва, рівень зайнятості населення,  напрямок фінансової самодостатності та енергоефективності ринку праці.

«Необхідно детально проаналізувати ситуацію, що склалася наразі, а також по кожному району та трудовому колективу відшукати причини такого стану справ, та віднайти методи і шляхи для поліпшення становища.», – додав очільник області.

У ході заслуховування голів районів надано доповіді щодо соціально-економічного стану та проходження весняно-польових робіт підзвітного району. Керівники районів та учасники зібрання акцентували увагу на проблемних питаннях, зокрема: щодо стану роботи підприємств та залучення інвестицій у райони, розвиток сільського господарства та посівних робіт, пільгові перевезення та інші нагальні питання, які виникли у районах області.

За результатами обговорення соціально-економічного розвитку області учасники наради розглянули шляхи вирішення проблемних питань аби мінімізувати негативні показники, які впливають на розвиток всіх районів.

Крім цього, під час наради обговорено питання щодо виконання місцевих бюджетів, єдиних соціальних внесків та податків, рівня заробітної плати в області та пільгових перевезень, придбання шкільних автобусів та підручників для школярів, розвитку об’єднаних територіальних громад.

Підсумовуючи нараду Олександр Олександрович наголосив на тісній співпраці та налагодженій роботі усіх органів виконавчої влади, аби забезпечити виконання завдань поставлених Президентом України, а саме: залучення інвестицій в економіку регіону, збільшення обсягів приросту промислового та с/г виробництва.

Варто відзначити, що Хмельниччина має великий потенціал для досягнення зазначених результатів, адже не один рік поспіль займає найкраще місце по збору зернових культур.

Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=5095

Переглядів: 476 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz