lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 20 » Перше засідання клубу "Захисник"
16:17
Перше засідання клубу "Захисник"

В Теофіпольській районній бібліотеці відбулося перше засідання клубу для дітей «Захисник», який сприятиме гармонійному розвитку творчої ініціативи, самопізнанні та самореалізації особистості, здібностей дітей та задоволення їх різносторонніх інтересів, виховання у дітей загальнолюдських цінностей. Основні функції клубу: сприяння моральному зростанню дітей, виховання громадянської позиції та почуття патріотизму, поглиблення знань про культуру та народну спадщину свого народу і його традиції та, розширити уявлення дітей про визначні місця та видатних людей рідного краю, допомогти зрозуміти приналежність України до Європейської сім'ї народів. Членами клубу можуть бути діти віком від 11 до 15 років, які є читачами бібліотеки і бажають приймати активну участь у його діяльності та у всіх заходах, які спрямовані на підтримку та розвиток особистості.

З вступним словом до присутніх звернулася начальник відділу культури районної державної адміністрації Лідія Філик. На порядок денний були винесені питання: про затвердження девізу клубу, основні завдання та функції клубу, умови членства.

Основні напрямки роботи з дітьми та дорослими озвучила заступник директора центральної бібліотечної системи Надія Конвалюк. Вона детально окреслила роботу клубу, перспективи співпраці з громадськими організаціями району. Директор районного будинку культури Таїсія Науменко виступила з пропозицією обрання членів Ради клубу і запропонувала провести наступне засідання 4 грудня на передодні дня Збройних сил України.

Зустріч пройшла у форматі діалогу представників громадських організацій району. Учасники засідання з перших хвилин включилися в розмову, поділитися своїми думками, знаннями, уявленнями про діяльність клубу. Перше засідання розкрило кращі якості учасників та допомогло налагодити співпрацю.

Переглядів: 542 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz