lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Січень » 30 » Першочергове завдання влади надання якісних медичних та освітніх послуг
10:03
Першочергове завдання влади надання якісних медичних та освітніх послуг
29 січня голова районної державної адміністрації Володимир Довжук та заступник голови районної ради Олена Лопушанська спільно із начальником управління фінансів райдержадміністрації Олександром Сапугою, виконуючою обов’язки начальника відділу освіти райдержадміністрації Наталіїєю Поліщук, головним лікарем ЦРЛ Сергієм Шкрабою провели нараду-семінар із головами сільських рад,. На нараді обговорювалися питання реформування системи освіти та медицини в районі.
В ході наради було проаналізовано бюджетні призначення галузей освіти та медицини району на 2013 рік в розрізі кожної школи, центральної лікарні, якості надання в них освітніх та медичних послуг і перспектив з урахуванням демографічної ситуації в територіальних громадах.
У першу чергу йшла мова про здійснення заходів щодо впровадження енергозбереження, приведення кошторисів відповідно до виділених бюджетних призначень. Районна влада ставить перед собою мету забезпечити діяльність медичної та освітньої галузей для потреб жителів району, а не для утримання штату медичних чи педагогічних працівників.  
За словами Володимира Довжука малокомплектні школи не дають дітям якісних знань, не виконуються навчальні програми, учні не мають можливостей для повноцінного розвитку. Крім того, такі заклади дають додаткове навантаження на районний бюджет, що призводить до нераціонального розподілу коштів на утримання освітніх установ району. Керівник району гостро наголосив на тому, що  враховуючи зменшення кількості учнів необхідно продовжити роботу по оптимізації мережі освітніх установ району, зокрема вивчити питання реорганізації вісьмох шкіл району із І-ІІ ступенів на НВК «ЗОШ І ст. – ДНЗ».
Було дано доручення головам виконавчих комітетів сільських рад винести на розгляд територіальних громад, за участю депутатського корпусу, батьків, питання про реорганізацію, оптимізацію освітніх закладів. Відділу освіти райдержадміністрації - за результатами обговорення в територіальних громадах підготувати проект подання про розгляд на сесії районної ради питання подальшого розвитку освітньої мережі району, забезпечивши дотримання трудового законодавства, раціонального використання майна шкіл, підготовку карти підвезення учнів та транспортного забезпечення.
 
 
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 702 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz