lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 6 » Підготовка до весняно – польових робіт у самому розпалі
13:42
Підготовка до весняно – польових робіт у самому розпалі
Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Галищука та за участю керівників профільних структурних підрозділів була проведена обласна селекторна нарада з питань підготовки агроформувань області до весняно – польових робіт та цінової ситуації на продовольчому ринку товарів.
Розпочинаючи селектор Володимир Іванович зазначив, що цьогоріч треба бути готовим до того, що посівну кампанію потрібно буде проводити в стислі строки, зважаючи на особливості погодних умов. А тому до цього в посиленому темпі потрібно готовитись вже зараз. Це насамперед стосується забезпечення мінеральними добривами, паливо – мастильними матеріалами та звісно ж кондиційним насінням. Що стосується добрив, то наразі область забезпечена ними на 69%, власне тому, в цьому напрямку ще потрібно проводити роботу. А що стосується пального, то його закупівлю потрібно також вже проводити, оскільки в період весняно – польових робіт ціна на нього зросте. Крім того, не потрібно залишати поза увагою технічного огляду та ремонту техніки.
Разом з тим, впродовж селектору обговорювалось також питання стану озимих культур. Директор Хмельницької державної сільськогосподарської дослідної станції Микола Сучек зазначив, що близько 98% озимих зернових знаходяться в доброму та задовільному стані. Проте, особливу увагу потрібно звернути насамперед на засоби захисту рослин, оскільки на деяких площах вже проявляється фузаріозна гниль. Поряд з тим, Микола Миколайович охарактеризував рекомендаційний ряд гербіцидів для обробітку та захисту рослин перед початком весняних польових робіт.
Що стосується цінової ситуації на споживчому ринку, то кількість сільськогосподарської продукції є достатньою, а ситуація є контрольованою, однак, є ряд районів, котрі допустили ріст цін значно вищий ніж в середній показник по області. А тому, задля стабілізації цієї ситуації, районам рекомендовано провести ярмаркові заходи.
Потім було проведено коротке спілкування з кожним представником у районних студіях.

За матеріалами Хмельницької ОДА
Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz