lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 20 » Питання безпеки людей – на контролі у влади
17:20
Питання безпеки людей – на контролі у влади
Сьогодні відбулось засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в режимі відеоконференції під головування Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула. Хмельниччину представляни керівники структурних підрозділів облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Леоніда Гураля.
Як зазначив Олександр Вілкул, сьогодні-завтра на Дунаї очікується підвищення рівня вод, тому необхідним є мобілізація в зони можливого підтоплення усіх сил. Додатково в ці райони направлено 1200 рятувальників та 400 одиниць спеціалізованої техніки. В цілодобовому режимі функціонує міжвідомчий штаб на випадок підняття рівня води на Дунаї. Планове підняття рівня води можливе у межах 3-11 сантиметрів.
Головуючий наголосив на кількох питаннях, що стосується теми наради. Першим озвучено питання щодо протидії масових пожеж у лісах та полях. Оскільки клімат у країні змінився, за останні 25 років середня температура зросла на 2 градуси Цельсія. А це є фактором, що створює підвищену небезпеку у виникненні пожеж. Посадовець наголосив, що цьогорічне літо може відзначитись температурою повітря близько 40 градусів. Основним завданням, яке поставив перед керівниками владних структур регіонів Олександр Вілкул, стало активізація моніторингу ситуації та робота пов’язана з попередженням надзвичайних ситуацій.
Питання щодо роботи підрозділів місцевої пожежної охорони також знаходиться на контролі у влади. Протягом останнього часу відбулося зменшення кількості місцевих пожежних дружин, тому необхідним завданням посадовців на місцях стає активізація роботи пожежників та збільшення їх чисельного складу.
В ході наради обговорювалося питання санітарно-епідеміологічного благополуччя у літній період. Оскільки саме в цей час підвищується рівень епідемічних захворювань.
Ще одним питанням стало забезпечення населення якісною питною водою. Олександр Вілкул зазначив, що вже встановлено більше 1000 систем очистки води в установах та закладах бюджетної сфери.
На завершення головуючий наголосив на підготовці місць масового відпочинку на воді. Для цього представникам влади на місцях необхідно забезпечити максимальну безпеку для відпочиваючих та облаштувати пляжі також необхідно активізувати роз’яснювальну роботи серед населення.
Леонід Гураль зауважив, в області активно проводиться моніторинг місць підвищеної пожежонебезпеки, тому ситуація на Хмельниччині є стабільною і не потребує хвилювання.
Переглядів: 610 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz