lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 15 » Питання здійснення реєстраційних функцій на місцях та впровадження в дію системи ProZorro в області обговорили на селекторній нараді
08:06
Питання здійснення реєстраційних функцій на місцях та впровадження в дію системи ProZorro в області обговорили на селекторній нараді

14 червня під керівництвом т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного за участю т.в.о. заступника голови – керівника апарату адміністрації Олега Кузмінчука, представників відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації та центральних органів виконавчої влади проведено селекторну нараду з головами райдержадміністрацій, начальниками відділів економіки, юридичних та загальних відділів райдержадміністрацій та осіб, визначених відповідальними за здійснення електронних закупівель.

Відкриваючи нараду Олег Вікторович ознайомив усіх присутніх з переліком питань селекторної наради та висловив сподівання на співпрацю, та сумлінне виконання своїх обов’язків місцевими державними адміністраціями та їх структурними підрозділами.

Зокрема, під час селекторної наради розглянуто питання про забезпечення виконання в області Указу Президента України «Про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств та інших органів виконавчої влади» в умовах реформування структури територіальних органів Міністерства юстиції України та про стан впровадження системи електронних державних закупівель ProZorro в області.

Про умови реформування структури територіальних органів Міністерства юстиції України усім присутнім доповів Віктор Худняк – начальник Головного територіального управління юстиції в Хмельницькій області.

Так, за результатами узагальнення інформації за минулий місяць, Головним територіальним управлінням юстиції виявлено ряд випадків подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію з дотриманням не усіх вимог, встановлених Положенням про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади.

З метою недопущення таких проблем в подальшому, необхідно перед офіційним виданням відповідного акта подавати його на вичитку до управління юстиції електронною поштою для можливості здійснення якісного правового аналізу. У разі недотримання цієї рекомендації та поданні нормативно-правового акту на реєстрацію з помилками, Головне територіальне управління юстиції буде застосовувати заходи у вигляді офіційного повернення на доопрацювання з визначенням місячного терміну для усунення виявлених порушень або скасування даного документа.

Підсумовуючи сказане Віктор Анатолійович зазначив, що основною метою сьогоднішньої наради є передусім необхідність запобігти та попередити можливі негативні наслідки виконання місцевими державними адміністраціями області та їх структурними підрозділами обов’язків, передбачених Положенням про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади.

Детальніше про стан впровадження системи електронних державних закупівель ProZorro в області поінформував директор Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації Максим Левицький.

Так, станом на 13 червня 2016 року місцевими розпорядниками бюджетних коштів в Україні через систему електронних державних закупівель проведено майже 45 тис. закупівель за державні кошти. Загальна економія державних коштів на сьогодні уже становить 1,66 млрд. гривень.

Система ProZorro дозволяє здійснювати оголошення закупівлі на суму від 3000 гривень, що дозволяє здійснювати бюджетні закупівлі канцтоварів, паперу для друку, продуктів харчування для дитячих садочків, лікарських засобів тощо.

Департаментом проведено аналіз стану впровадження системи електронних державних закупівель замовниками товарів робіт та послуг за державні кошти у розрізі районів області та відмічено, що не усі райони вжили відповідних заходів щодо впровадження системи електронних державних закупівель. Тому, надано доручення головам райдержадміністрацій якнайшвидше завершити усі необхідні організаційні заходи та розпочати здійснювати закупівлі.

Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=6532

Переглядів: 543 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz