lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Подільські аграрії завершують комплекс осінньо-польових робіт
13:16
Подільські аграрії завершують комплекс осінньо-польових робіт
Впродовж 29-30 жовтня поточного року на базі господарств Ярмолинецького та Старокостянтинівського районів відбулася виїзна колегія Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації по підсумках роботи за 9 місяців поточного року та з питань завершення збирання пізніх сільськогосподарських культур.
На нараду були запрошені заступник голови райдержадміністрації з питань АПР, начальник управління агропромислового розвитку РДА, керівники базових господарств.
Відкривав даний захід – заступник голови облдержадміністрації Володимир Галищук, який наголосив на важливості завершення комплексу збиральних робіт в оптимальні строки.
Під час практичної частини в СТОВ «Хорост-Плюс» Ярмолинецького району і ТОВ «Енселко-Агро» Стракостянтинівського району запрошені ознайомилися з сучасними технологіями вирощування кукурудзи на зерно, комплексом її збирання та сушіння, підготовкою ґрунту під посів ярих культур урожаю наступного року, внесенням мінеральних добрив.
Під час проведення пленарної частини виступили директор Департаменту агропромислового розвитку Олег Стрілецький, який зазначив на важливість зростання темпів валового виробництва сільськогосподарської продукції, що позитивно вплине на ріст соціально-економічного розвитку регіону.
Заступник директора Департаменту Іван Одземок довів до відома присутніх основні заходи підготовки до зимово-стійлового періоду в тваринництві.
Крім того, присутні ознайомилися з пропозиціями представників страхових компаній, щодо страхування посівів озимих культур та худоби.
В своєму заключному слові заступник голови ОДА – Володимир Галищук відмітив, що в районах уже завершено збирання сої та соняшнику. В господарствах триває підготовка грунту до посіву ярих зернових тому потрібно серйозно підійти до структури посівних площ, провести глибокий аналіз посівів, збільшувати площі ярого ячменю, і про насіння подбати вже сьогодні. Крім того, деякі площі залишити під чорний пар щоб мати гарний попередник під озиму пшеницю. Сьогодні швидкими темпами йде збирання кукурудзи на зерно, тому є чітке доручення голови обласної державної адміністрації Василя Степановича Ядухи райдержадміністраціям взяти на контроль цей процес. Часу до завершення збирання залишається обмаль. День працівників сільського господарства має увінчати важкий хліборобський рік із 100% завершенням осінньо-польових робіт.
За матеріалами ОДА.
Переглядів: 624 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz