lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 5 » Повага і турбота про людей старшого покоління – це ознака розвинутої держави з високими суспільними стандартами
18:39
Повага і турбота про людей старшого покоління – це ознака розвинутої держави з високими суспільними стандартами
 
Повага і турбота про людей старшого покоління – це ознака розвинутої держави з високими суспільними стандартами. Для ветеранів і людей похилого віку дуже важливо залишатися залученими до життя суспільства. Тому і робота в цьому напрямку завжди була і є досить важливою для виконавчої влади району та органів місцевого самоврядування.
 5 листопада, голова райдержадміністрації Юрій Кучерук відвідав та привітав з  90-річчям від Дня народження Савінську Станіславу Йосипівну, жительку села Великий Лазучин. Зокрема, привітати ювілярку прийшли перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, голова районної ради Віктор Лебединський, Герой України - директор Теофіпольської філії ПРаТ «Зернопродукт» МХП Василь Петринюк, сільський голова Анатолій Козак, а також актив сільської ради та молодь.
 
Відрядно відмітити, що ювілярка на свій поважний вік виглядає жвавою та активною, хоча й пройшла вона нелегку життєву дорогу. Пережила вона голод 1933-го, у воєнні роки побувала у Німеччині на примусових роботах, у післявоєнні – відбудовувала рідне село.
 
Юрій Кучерук подякував Станіславі Йосипівні – ветерану праці, за багаторічну сумлінну трудову діяльність,  активну життєву позицію та значний особистий внесок у розвиток сільського господарства, адже саме  у колгоспі ювілярка пропрацювала  на різних роботах усе своє життя.
 
В свою чергу Станіслава Йосипівна висловила щирі слова вдячності очільнику району та всім, хто прийшов її привітати, за добрі слова та подарунки. За те, що влада дбає та не забуває про пенсіонерів,  всіляко їм допомагає та підтримує.
 
Переглядів: 675 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz