lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 15 » Повернення Героя додому
09:30
Повернення Героя додому

Днями у Теофіполі відбулась значна подія. Повернувся з зони АТО солдат 51 ОМБр Артем Комісарчук. Рік і п’ятнадцять днів провів він у полоні проросійських бойовиків. Зі слів бійця на сьогоднішній день в полоні терористів у Донецькому СБУ залишається ще 25 військовослужбовців збройних сил України. За даними українських волонтерів, які щоденно на зв’язку з передовою, число полонених переважає за сотню. Переговори щодо обміну і повернення хлопця додому разом з батьком Артема вела волонтер Наталія Боярина. Вона також організувала проживання та доставку бійця з Краматорська до Києва, перебування бійця з батьками у столиці, супровід до Володимира-Волинського. Волонтерка Наталія, за словами Артема і його бойового товариша Сергія Фураєва, стала для них хресною мамою.

В п’ятницю вечері рух по вулиці Заводській селища Теофіполя був перекритий людьми. Прийшов привітати Артема з поверненням і голова райдержадміністрації Юрій Маєвський. Зустрічаючи бійця, люди різного віку на вулиці стояли з квітами, жовто-блакитними кульками, солодощами. Артем, не приховуючи подиву і радості, приймав вітання земляків. Дякував за теплий прийом всім присутнім.

Спілкуючись з Артемом Комісарчуком, друзі і знайомі стверджують, що він зовсім не змінився. Але те, що пройшов хлопець здатен зрозуміти тільки той, хто потрапив у аналогічну ситуацію. Говорять, що час лікує і людина згодом все забуває. Можна забути людей, їх зовнішність, те що вони сказали чи зробили, але ніколи не забути те, що людина відчула завдяки оточенню. У Артема попереду ще довгий час реабілітації і лікування, але, дивлячись на його щиру усмішку, стає зрозуміло, що все буде добре. Хочеться побажати хлопцеві успіху, здійснення всіх задумів і незгасаючого оптимізму!

Переглядів: 809 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz