lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 11 » Позиція уряду незмінна - борги перед приватними кредиторами повинні бути реструктуризовані
15:47
Позиція уряду незмінна - борги перед приватними кредиторами повинні бути реструктуризовані

«Наша позиція є незмінною – борги перед приватними кредиторами повинні бути реструктуризовані», - підкреслив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам у Вашингтоні після завершення зустрічі з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард.
«Значні обсяги коштів, які надійшли від ЄС та США – це вкладення держав у допомогу Україні в боротьбі проти російської агресії. Борги приватними кредиторами повинні бути реструктруризовані, і це також буде їхній вклад в те, щоб допомогти українському народу», - підкреслив він.
Глава Уряду повідомив, що питання реструктуризації боргів України перед зовнішніми кредиторами обговорювалося в ході його робочого візиту до Вашингтона.
Він наголосив, що Україна витрачає на обслуговування зовнішніх боргів, «які наробив Янукович», стільки ж, скільки виділяється на національну безпеку і оборону, - 5% ВВП.
Українська сторона, наголосив він, висловила свої умови і пропозиції до приватних кредиторів: «Очікуємо, що вони стануть на позицію допомоги Україні».
«Позиція всіх сторін: МВФ, Міністра фінансів США і Уряду сполучених Штатів – що кожен повинен зробити свій вклад», - підкреслив Глава Уряду.
Пропозиції, які зробив приватним кредиторам Уряд України, підкреслив Арсеній Яценюк, є прийнятними з точки зору рівня котирувань українських облігацій, «відповідають ринковому рівню і тому, що Україна перебуває в такій ситуації, яку неможливо порівняти з жодною іншою - Україна знаходиться в стані війни з ядерною державою, ким є Росія».
«Іншого шляху, крім як прийняти умови (висловлені Урядом України. – ред.), реструктуризувати борги і дати можливість країні вийти з цієї складної економічної ситуації – не існує», - наголосив Арсеній Яценюк.

Переглядів: 479 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz