lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 13 » Президент акцентує увагу Уряду на вирішенні проблем учасників бойових дій на території інших держав - Сергій Ларін
09:29
Президент акцентує увагу Уряду на вирішенні проблем учасників бойових дій на території інших держав - Сергій Ларін
Президент України Віктор Янукович підписав Указ «Про проведення у 2014 році в Україні Року учасників бойових дій на території інших держав».
Таке рішення Глава держави прийняв на підтримку ініціативи ветеранської громадськості з числа учасників бойових дій на території інших держав, яких в Україні сьогодні проживає близько 270 тисяч осіб, зазначив Заступник Глави Адміністрації Президента України Сергій Ларін.
Як відомо, 15 лютого наступного року виповнюється 25 років з часу виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, у бойових діях на території якої взяли участь понад 160 тисяч солдатів і офіцерів з України. Життя 3280 наших співвітчизників забрала та війна. Більше 8 тисяч з тих, хто повернувся, мають поранення, понад 6 тисяч стали інвалідами.
«Підписання Главою держави акта про оголошення в Україні 2014 року Роком учасників бойових дій на території інших держав свідчить про значну увагу Президента до вирішення проблем учасників локальних війн та військових конфліктів, передусім до ветеранів-«афганців». Це категорія людей, які у мирний час пройшли крізь пекло воєнного лихоліття і сьогодні беруть активну участь у розбудові держави», - сказав Сергій Ларін.
Ураховуючи зазначене, Уряду та місцевим державним адміністраціям доручено вжити заходів щодо підвищення рівня соціального захисту і медичного обслуговування учасників бойових дій на території інших держав, сімей загиблих та померлих учасників таких бойових дій.
Указом також передбачені доручення центральним та місцевим органам влади щодо проведення урочистостей та заходів меморіального характеру на вшанування пам'яті полеглих, які виконували військовий обов'язок на території інших держав.
Як зазначив Сергій Ларін, Президент доручив приділити велику увагу патріотичному вихованню підростаючого покоління на героїчних прикладах старшого покоління, а також проведенню військово-спортивних та культурно-мистецьких акцій.
 
Переглядів: 519 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz