lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 20 » Президент: Я готовий до системної співпраці з парламентом
17:16
Президент: Я готовий до системної співпраці з парламентом
Президент України Віктор Янукович готовий робити все необхідне для системної співпраці з парламентом. «Я готовий до системної співпраці з парламентом. Все буде залежати від культури наших стосунків, політичної культури», - сказав Віктор Янукович під час зустрічі з керівництвом Верховної Ради та головами парламентських фракцій.
Він висловив сподівання, що в Україні буде підвищуватися рівень політичної культури. «Хотів би бути причетним до цього процесу. Будь-які дії мої, якщо вони будуть впливати позитивно на цей процес, - я готовий це робити», - сказав Президент.
За словами Глави держави, велике значення має політична воля депутатів, представників партій, які знаходяться в парламенті. «Коли є спільне бажання, можна завжди досягти багато чого», - наголосив Глава держави.
Водночас він зазначив, що всі політики повинні пам’ятати про відповідальність. «Коли виконавча влада працює - найголовніше їй не заважати, краще допомагати. Я був лідером опозиції. Коли ми ходили на уряд і заважали уряду працювати? Ніколи такого не було», - наголосив Президент. Він нагадав, що проводилися засідання опозиційного уряду, давалися рекомендації, проводилися переговори. «Сьогодні дуже часто приходять депутати від опозиції і починають дестабілізувати ситуацію на уряді. Якщо уряд не буде працювати, хто ж тоді буде працювати у країні?» - сказав Віктор Янукович.
«Ми також повинні домовитися: приходить уряд у п’ятницю в парламент, ви вимагаєте, щоб був звіт, той чи інший міністр, віце-прем’єр-міністр, прем’єр-міністр - будь-ласка, вони зобов’язані звітувати перед парламентом, і вони будуть це робити, ніяких проблем тут нема», - резюмував Президент.
Переглядів: 532 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz