lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Квітень » 2 » Президент наголошує на важливості збереження пам'яті про подвиг наших співвітчизників у Великій Вітчизняній війні
11:48
Президент наголошує на важливості збереження пам'яті про подвиг наших співвітчизників у Великій Вітчизняній війні

Президент наголошує на важливості збереження пам'яті про подвиг наших співвітчизників у Великій Вітчизняній війні

     Президент України Віктор Янукович наголошує на важливості збереження історичної пам'яті про подвиг наших співвітчизників у роки Великої Вітчизняної війни. «Маємо повернути втрачене у надзвичайно чутливому для суспільства питанні – збереженні народної пам’яті про подвиг мільйонів героїв, які віддали своє життя за мир і свободу», – сказав Глава держави на урочистостях з нагоди 25-річчя заснування Організації ветеранів України.
    У цьому контексті Президент зазначив, що дав відповідні доручення щодо пошуку, дослідження і впорядкування місць поховань жертв війни та інших трагедій Українського народу, залучення до цієї діяльності громадських організацій та молоді. Він особливо наголосив на важливості планового ведення такої діяльності та неухильного додержання вимог законодавства.
     «Переконаний, сучасне та прийдешні покоління ніколи не повинні забувати, якою ціною було здобуто мир, та мають завжди пишатися вашим подвигом», - додав Президент, звертаючись до присутніх.
     Віктор Янукович також нагадав, що у 2012 році виповнюється 70 років від насильницького вивезення людей з окупованої України на примусові роботи до Німеччини. Відзначення цих подій, переконаний він, має бути спрямоване, передусім, на всенародне вшанування жертовності старшого покоління, посилення уваги суспільства до інвалідів та учасників бойових дій, жертв нацистських переслідувань, дітей війни.
   Глава держави, окрім того, закликав Організацію ветеранів України долучитися до роботи над концепцією святкування 70-річного ювілею Перемоги, розробка якої розпочнеться найближчим часом. Він висловив переконання, що всі заходи, пов’язані з історичними подіями, повинні плануватися Урядом та місцевими органами виконавчої влади з урахуванням пропозицій і побажань громадськості.


Прес-служба Президента України Віктора Януковича
Переглядів: 617 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz