lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 18 » Президент підписав доручення щодо прискорення реалізації соціальних ініціатив
14:21
Президент підписав доручення щодо прискорення реалізації соціальних ініціатив
Президент України Віктор Янукович підписав доручення Уряду щодо прискорення виконання соціальних ініціатив «Діти - майбутнє України», пріоритетних завдань модернізації медичної сфери, а також підвищення ефективності реалізації соціально значущих проектів у регіонах України.
Так, Кабінету Міністрів України доручено прискорити внесення на розгляд Верховної Ради України та забезпечити належне супроводження законопроектів про внесення змін до Державного бюджету України на 2013 рік і про поетапне скасування рівня забезпечення прожиткового мінімуму (гарантованого мінімуму) для дітей.
Крім того, Уряд має найближчим часом вирішити питання закупівлі не менше 1000 спеціалізованих автомобілів для регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.
Згідно з Дорученням, Уряд має до 2 вересня вирішити питання щодо фінансування оснащення оперативно-диспетчерських служб центрів екстреної медичної допомоги у регіонах з використанням сучасних GPS-технологій для зменшення часу прибуття бригад швидкої медичної допомоги до пацієнта, а також виплати медичним працівникам системи екстреної медичної допомоги нових надбавок.
Кабінету Міністрів України також поставлено завдання під час підготовки проекту Державного бюджету України на 2014 рік врахувати видатки на реалізацію соціально значущих проектів з високим ступенем готовності, реалізація яких здійснюється і координується місцевими органами влади, у розмірі не менше 50 відсотків від загального обсягу державних капітальних вкладень.
Крім того, в проекті Держбюджету на 2014 рік має бути передбачене фінансування заходів і програм, визначених у соціальних ініціативах Президента України «Діти – майбутнє України».
«З метою прискорення темпів реалізації соціально значущих проектів у регіонах України, розв'язання пріоритетних завдань модернізації медичної сфери, спрямованих на поліпшення якості надання медичної допомоги населенню, Уряду до 1 жовтня доручено опрацювати механізми залучення на ці цілі додаткових фінансових ресурсів», - йдеться в Дорученні Глави держави.
 
Переглядів: 603 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz