lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 2 » Президент: Проект «Відкритий світ» - крок до якісної, сучасної освіти
15:58
Президент: Проект «Відкритий світ» - крок до якісної, сучасної освіти
Реалізація Національного проекту «Відкритий світ» із впровадження новітніх технологій у навчальний процес - це крок до забезпечення школярів якісною та сучасною освітою, переконаний Президент України Віктор Янукович.
«Це ваше майбутнє, і ви перші, хто робите цей крок у «Відкритий світ» у Національному проекті в числі 54 шкіл», - сказав Глава держави, звертаючись до учнів загальноосвітньої школи №78 після перегляду презентації інтерактивного мультимедійного «Уроку майбутнього».
Він також зазначив, що впродовж року ще дві тисячі шкільних закладів отримають аналогічне оснащення і матимуть змогу використовувати новітні технології у навчанні, а до кінця 2015 проект буде поширений на усі загальноосвітні навчальні заклади держави.
«Ми намагаємося створити рівні можливості для кожного учня, незалежно від достатку батьків і незалежно від того, в якому регіоні знаходиться школа - чи в Києві, чи десь у якомусь регіоні в сільській місцевості. Це дуже важливо», - підкреслив Віктор Янукович.
На переконання Президента, такий підхід до навчання дозволить учням отримати якісну освіту, конкурентоздатні знання, що сприятиме їх реалізації як фахівців високого рівня у майбутньому.
Глава держави ще раз привітав учнів школи №78 зі святом та початком нового навчального року. «Я бажаю вам, щоб у вашому житті завжди була можливість себе реалізувати, а ви до цього прагнули. Будьте щасливими», - сказав він.
Під час презентації «Уроку майбутнього» було представлено принципи роботи інтерактивного обладнання, можливості його використання під час лабораторних робіт тощо.


 

ДОВІДКА

Метою проекту є подолання освітньої нерівності шляхом впровадження в навчальний процес інформаційно-комунікаційних технологій, підключення шкіл до Інтернету та встановлення у навчальних закладах сучасного технічного обладнання. Реалізація Національного проекту «Відкритий світ» покликана підвищити якість української освіти до найвищих світових стандартів.
До кінця року в рамках реалізації другого етапу проекту планується масштабувати його на 2000 шкіл. До 2015 року Національний проект «Відкритий світ» буде поширено на всі середні школи (5-9 класи) України.
У серпні 2013 року було завершено перший етап реалізації Нацпроекту «Відкритий світ»: 54 школи в усіх областях України були оснащені сучасним обладнанням. На другому етапі планується також створення «Електронної шкільної бібліотеки».
Переглядів: 619 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz