lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 18 » Президент у Генштабі підбив підсумки навчання «Рішуча відповідь – 2015»
14:42
Президент у Генштабі підбив підсумки навчання «Рішуча відповідь – 2015»

Президент України Петро Порошенко у Генеральному штабі Збройних Сил взяв участь у роботі науково-практичної конференції за результатами командно-штабного навчання «Рішуча відповідь – 2015».

На початку обговорення Президент зазначив: «Зараз, в умовах розгорнутої ескалації конфлікту, який ми маємо на Сході країни, в умовах брутального недотримання країною-агресором, Російською Федерацією, умов Мінських домовленостей, в умовах недопуску до перевірки пунктів зберігання важкої техніки і артилерії, відведеного озброєння, недопуску інспекторів ОБСЄ до неконтрольованої ділянки україно-російського кордону, в умовах недотримання гуманітарних зобов’язань, включаючи звільнення заручників, які незаконно утримуються як на окупованій території, так і у в’язницях Російської Федерації, включаючи Надію Савченко, Олега Сенцова, в умовах обстрілу, в тому числі з систем залпового вогню і мінометів, які заборонені Мінськими домовленостями, цивільних поселень як на контрольованій українськими Збройними Силами території, так і, як у випадку із Старомихайлівкою, обстрілу окупованих територій, висока боєздатність, висока дисципліна, високий моральний і бойовий дух Збройних Сил, Служби безпеки України, правоохоронних підрозділів набувають надзвичайно великого значення».

За словами Верховного Головнокомандувача, «глобальна дестабілізація, яка ініціюється і інспірується Російською Федерацією, бомбардування Сирії, неспівпраця в розслідувані обставин терористичної атаки літака MH17, інші кроки потребують переведення нашої здатності на реагування на абсолютно інший рівень».

Звертаючись до керівництва Збройних Сил, Президент зазначив: «Дійсно, вам є багато чим похвалитися за ті півтора роки, що пройшли. На ваших очах, вашими руками була побудована нова Українська армія». За словами Глави держави, Українська держава віддала максимум можливого за цей рік для того, щоб побудувати нові Збройні Сили. Відремонтовано і відновлено техніку, придбані нові системи контрбатарейної та радіоелектронної боротьби, нові прилади та зброя, які значно підвищують бойову ефективність підрозділів ЗСУ. Посилено співпрацю зі стратегічними партнерами – США, Канадою, Великобританією та іншими країнами Європейського Союзу, організовані спільні навчання, підготовка та тренінги українських та іноземних військових.

«Сьогодні ми можемо сказати, що у випадку переходу агресора до активних наступальних операцій нам є чим зупинити ворога», – заявив Президент, додавши, що ситуація потребує подальшого вдосконалення.

Глава держави доручив повністю у короткі терміни завершити здачу в експлуатацію фортифікаційних споруд з відповідно необхідним їх дообладнанням. При цьому Верховний Головнокомандувач наголосив на необхідності налагодження нової вдосконаленої системи логістики та запровадження системи надійного забезпечення військ боєприпасами та всім необхідним.

Президент наголосив на необхідності завершення реформування Міністерства оборони, усього комплексу оборони і безпеки країни відповідно до рішень РНБОУ та висловив впевненість, що сьогоднішня науково-практична конференція за результатами командно-штабного навчання «Рішуча відповідь –2015» підсумує виконання поставлених завдань.

Глава держави акцентував увагу присутніх на необхідності забезпечення ефективної взаємодії Міністерства оборони, Генерального штабу, усіх Збройних Cил, інших силових підрозділів з Кабінетом Міністрів України.

У роботі науково-практичної конференції, яка відбулася у Генеральному штабі ЗСУ, взяли участь Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, Міністр оборони України генерал армії Степан Полторак, Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко. 

Джерело: http://www.president.gov.ua/news/prezident-u-genshtabi-pidbiv-pidsumki-navchannya-rishucha-vi-36323

Переглядів: 466 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz