lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Травень » 20 » Президент України обговорив з Президентом Словаччини питання міжнародної підтримки
14:29
Президент України обговорив з Президентом Словаччини питання міжнародної підтримки

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою, який перебуває в Україні з офіційним візитом. Президенти обговорили важливість міжнародної підтримки України у її інтеграції до Європейського Союзу, а також у протидії агресії з боку Росії.

Співрозмовники обговорили ситуацію на Донбасі. Петро Порошенко наголосив, що Україна чітко дотримується Мінських домовленостей. Однак, інша сторона не виконує свої зобов’язання. Зокрема, Президент України повідомив Главі Словаччини про нещодавнє затримання у зоні АТО двох російських кадрових військовослужбовців. Петро Порошенко наголосив, що «це є ще одним підтвердженням агресії Росії проти України та неспростовним доказом присутності Збройних Сил Росії на українській території».

Президент України висловив сподівання на те, що на саміті Європейського Союзу 19 червня питання про продовження санкцій стосовно Росії буде пов’язано з повним виконанням Мінських домовленостей.

В свою чергу, Президент Словаччини Андрей Кіска наголосив, що всі сторони мають виконувати Мінські домовленості, а процес повинен регулюватися і контролюватися міжнародними спостерігачами. «Європейський Союз має бути єдиним. Відміна санкцій повинна бути невід’ємно пов’язана з реалізацією Мінських домовленостей», – заявив Президент Словаччини.

Петро Порошенко зазначив, що Україна вимагає звільнення всіх українських заручників, включно з Надією Савченко та Олегом Сєнцовим, що нині знаходяться на окупованій території та в Росії.

Андрей Кіска ще раз підтвердив, що Словаччина не визнає незаконну анексію Криму. «Ми не будемо акцептувати ні політичних, ні військових, ні економічних втручань до суверенітету України», – заявив він. Президент України подякував Словаччині за чітку позицію в цьому питанні.

 

Переглядів: 485 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz