lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 16 » Президент України провів зустріч з Президентом Фінляндії
09:32
Президент України провів зустріч з Президентом Фінляндії

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з Президентом Фінляндії Саулі Нійністьо.

Петро Порошенко наголосив на важливості для України підтримки з боку Фінляндії у непрості для нашої країни часи. За його словами, обидві держави схожі, поділяють європейські цінності, поважають мир та стабільність і мають спільного сусіда.

В свою чергу, Президент Нійністьо відзначив: «У нас один сусід. Я хочу запевнити Вас та всіх українців, що маленька Фінляндія готова зробити все, щоб допомогти в цій ситуації, яку ми дуже добре розуміємо». Він зазначив, що йому приємно відвідати Київ після Сочі. «Зараз найважливіше – принести мир українським людям, які страждають», – сказав він.

Президент Порошенко повідомив, що останній тиждень пройшов в важких переговорах щодо гуманітарної допомоги. «Я вважаю великим успіхом, що завдяки нашій дипломатичній активності разом з лідерами Європейського Союзу ми змогли зупинити агресію», ¬ сказав Президент.

Глава української держави відзначив важливість досягнутої домовленості про те, що гуманітарну допомогу координуватиме Міжнародний Комітет Червоного Хреста. Україна направила свій вантаж у рамках міжнародної гуманітарної допомоги, але питання безпеки його проходження територією, яку контролюють бойовики, залишається відкритим. «Навіть в цій ситуації ми розраховуємо на мир, боремося за мир, робимо все, щоб принести мир в Україну», – заявив Президент.

Президент Фінляндії висловив розуміння складності ситуації, в якій опинилася Україна, та завдань, які постали перед її керівництвом. «Ваше президентство розпочалося в такі складні часи, які мало хто з президентів в світовій історії мали на старті», – сказав Саулі Нійністьо.

Петро Порошенко назвав важливим для України розгляд українського питання 30 серпня на засіданні Ради Європейського Союзу. Він готовий у разі запрошення від ЄС взяти в ньому участь, щоб обговорити з європейськими лідерами подальші шляхи виходу з небезпечної ситуації, в якій опинилася країна.

Президент України також повідомив, що на зустрічі обговорювався план імплементації Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом, включно з поглибленою та всеохоплюючою зоною вільної торгівлі.

Петро Порошенко подякував Саулі Нійністьо за запрошення відвідати Фінляндію після встановлення миру в Україні.

 

Переглядів: 648 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz