lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 7 » Привітали ювілярку
13:55
Привітали ювілярку
 
Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це з милості Божої вдалося. Далеко не всім дарується таке величезне досягнення й благо – відчути мудрість своїх років. Це люди, найбільше багатство яких – досвід, знання, уміння. Це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реально. Але найголовніше, що це покоління тих, хто пройшов крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій та війн, і не зламався, не здав своїх позицій.
 
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук спільно з головою районної ради Віктором Лебединським відвідали та привітали з  90-річчям від Дня народження Гарбузюк Марію Ворфоломіївну, жительку села Гальчинці.
 
Усе життя ювілярки пройшло у рідному селі,  тут ходила до школи, працювала аж до виходу на пенсію. Марія Ворфоломіївна щира, доброзичлива, користується повагою серед односельчан.
 
Юрій Кучерук подякував ювілярці -  ветерану праці, за багаторічну сумлінну трудову діяльність, активну життєву позицію та значний особистий внесок у виховання молоді, адже саме  на педагогічній ниві вона пропрацювала  53 роки.
 
«Потрібно завжди приділяти глибоку повагу до найстарших представників громади, які є носіями кращих трудових традицій та наших духовних скарбів. Ми вшановуємо дорогих нашому серцю батьків, матерів, дідусів та бабусь, тих, хто виростив і виховав нас, хто відстояв свободу і незалежність Батьківщини. Наш обов’язок дарувати їм своє тепло й увагу, бути вдячними і головне – наповнювати кожен їхній день повноцінним змістом і любов’ю, щоб наші пенсіонери, ветерани війни та праці відчували постійну підтримку, щоб ніхто з них не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами» - наголосив очільник району.
 
З шаною та глибокою повагою також привітали ювілярку сільський голова Жанна Баюк, актив сільської ради та молодь. Побажали міцного здоров’я, підтримки з боку рідних та оточуючих, ясного сонця в душі та Божої благодаті.
 
 
 
 
 
Переглядів: 634 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz