lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 17 » Прямий зв'язок між владою та громадою
16:45
Прямий зв'язок між владою та громадою
Інтернет – це не лише можливість дізнатися щось нове та цікаве, поспілкуватися із друзями у соцмережах, ай, так званий, вихід у світ. Скайп забезпечує можливість поспілкуватися на відстані у десятки тисяч кілометрів, і при цьому не лише чути співрозмовника, а й бачити його на екрані вашого компютера. Не поодинокими зараз стали онлайн прес-конференції та ділові переговори. Тобто Інтернет та Скайп активно увійшов в усі сфери життя і застосовується практично у кожній професійній діяльності.
Центральна районна бібліотека стала комунікативним майданчиком для онлайн-спілкування громади із владою, де представники різних сфер суспільства мають змогу налагодити професійний діалог, почути позитивний досвід вирішення соціальних проблем на локальному рівні, висловити власні думки та погляди, отримати консультацію. Таке онлайн спілкування відбулося у ЦРБ 17 липня. До участі у ньому були запрошені  перший заступник голови РДА Петро Вільшинський, керівник апарату РДА Олександр Юрчук, заступник головного лікаря по медичній частині Віктор Бартков, начальники відділів на управлінь РДА, а також читачі бібліотеки.
Тема конференції – реалізація соціальних ініціатив президента України.
Першим до посадовців зі своїми «болючими» питаннями звернулися жителі селища Базалія. Найперше запитали про можливість створення у селищі відділу ДЮСШ. Адже дітей, які хотіли б займатися фізичною підготовкою, у селищі немало.
На що Петро Григорович відповів: «Це питання уже розглядалося і до 1 вересня 2013 року у Базалії планують створити відділ ДЮСШ».
Не менш актуальним для жителів громади є питання проходження флюорографічного обстеження. Жителі Базалії скаржаться, що виїзний флюорограф до них  буває дуже рідко, а людям старшого віку до Теофіполя дістатися непросто.
На це питання  Віктор Бартков, повідомив, що у жовтні в селищі буде працювати Красилівський флюорограф і усі, кому це необхідно , зможуть пройти обстеження.
Звучала ще низка важливих питань: встановлення банкомату у селищі, ремонт доріг, створення консультаційного центру, встановлення опалення у міському будинку культури та модульної газової котельні у школі.
Віч-на-віч до представників влади звернулися присутні. Їх цікавило поповнення книжкового фонду бібліотек району та проведення у них опалення, впорядкування кладовища, створення дитячих майданчиків, забезпечення робочими місцями. Це ще не весь перелік питань, що звучали на конференції. На всі питання дана відповідь. Петро Вільшинський наголосив, що поступово вирішуватимуть усі важливі проблеми, адже соціальні ініціативи Президента спрямовані на покращення добробуту населення.
 
Катерина Стучінська
Переглядів: 640 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz