lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 5 » Відбулася підсумкова нарада працівників культури Теофіпольщини
18:10
Відбулася підсумкова нарада працівників культури Теофіпольщини

5 лютого 2015 року відбулася підсумкова нарада, в якій прийняли участь працівники установ культури району.

Зібрання розпочалося з доповіді начальника відділу культури райдержадміністрації Лідії Філик, яка насамперед запропонувала присутнім хвилиною мовчання вшанувати пам’ять героїв «Небесної Сотні» і тих, хто загинув, захищаючи незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Продовжила свій виступ аналізом організаційно-творчої та фінансово-господарської діяльності установ культури району за 2014 та перспективи розвитку на 2015 рік.

Результати роботи 2014 року показали, що незважаючи на непросту фінансову ситуацію, працівники установ культури доклали чимало зусиль для збереження розвитку галузі. Проведено ряд капітальних та поточних ремонтів в закладах із залученням бюджетних та позабюджетних коштів, зміцніла матеріально-технічна база. Обсяги платних послуг зросли у порівнянні до відповідного періоду минулого року.

З року в рік форми надання жителям інформації змінюються, завдяки чому ресурси та послуги бібліотек мають попит. Успішно впроваджуються інтернет-послуги, випущено 27 бібліотечно-бібліографічних видань, в тому числі довідник для внутрішньо-переміщених осіб. Розпочато роботу по збору автобіографічних матеріалів та фотокарток учасників АТО нашого району для оформлення альбому. Поряд з обслуговуванням користувачів, ведеться популяризаторська робота, виховання політичної, духовно-моральної культури, правової освіти.  

Працівниками закладів культури клубного типу використовувались різноманітні форми роботи для різних категорій населення, проводились культурно-освітні та розважальні заходи по відзначенню державних, календарних, професійних свят. При районному будинку культури створено нові дитячі клубні формування, на засадах самоокупності студія декоративно-прикладного мистецтва, дозвіллєвий клуб «Гармонія», любителів пісні «Барвінок». Функціонує 235 клубних формувань, в тому числі 62 – для дітей, 10 колективів, які носять звання «народний», в них приймає учать 245 учасників.

Особливу роль у системі позашкільної освіти посідають дитяча музична та художня школи як початкова ланка спеціалізованої мистецької освіти. З кожним роком контингент учнів збільшується завдяки сумлінній, наполегливій праці викладачів шкіл, з яких 10 працівників – це колишні випускники. Активну участь учні шкіл приймають у Всеукраїнських, обласних, районних конкурсах, фестивалях та виставках, досягаючи високих результатів.

Певна робота велася по розвитку музейної справи, збереженню музейних фондів, підтримці дійовитості музейних кімнат. Проводився збір матеріалів, пов’язаних із героїзацією осіб, які віддали життя за незалежність України, та які захищають Батьківщину в зоні АТО.

Слід відмітити, що відділом охорони пам’яток історії та культури у Хмельницькій області спільно із відділом культури райдержадміністрації проведено обстеження, поновлення охоронних договорів та актів технічного стану всіх пам’яток та об’єктів культурної спадщини.

В нараді взяли участь начальник інформаційно-аналітичного відділу апарату районної ради Якимовська  Г.М.,  головний спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Садов’юк – Поберезька М.Г.,  директор ЦБС Рудик С.А., директор ДХШ Левицька О.І., директор ДМШ  Чернікова Л.Т., заступник директора РБК Гій П.В., інспектор 36-го ДПРП Теофіпольського району Хмельницької області Кедрун О.О., які у своїх виступах акцентували увагу на проблемах та перспективах розвитку тієї чи іншої структури.

Кращих працівників установ культури району за підсумками роботи 2014 року нагороджено грамотами відділу культури райдержадміністрації та вручено квіти.

Переглядів: 530 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz